Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elhagynád a párod ha Playstati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párod ha Playstation függő lenne és ez negatívan hatna a családi életre?pl mint ha alkoholista lenne hogy ha iszik agresszív?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor leültem a férjemmel hogy ha nem hagy fel ezzel a magatartással velem szemben, lépni fogok.

Nem tudom őr egyszerűen szankcionálni.

Fogadtkozik hogy nem lesz idegbeteg velem nem fog csúnyán beszélni de mégis.

A pici gyerekünk előtt üvöltözik, őt is elzavarja sokszor olyankor, és ha húzom a szám vagy rá szólok csúnyán beszél velem.

Rám ordít hogy kussoljak el meg ilyenek.

Nem tudok mit tenni mint hogy elhagyom. Már adtam neki ultimátumot de szánalmas ahogy állandóan próbálkozik annyira hiányzik neki a játék

Annyira shanalnas az egész.

Sajnos még gyeden vagyok már intézem a bölcsibeadast és a munkát, de szerintetek van bármi megoldás a kapcsolat mentesere?

Kérlek kíméljenek a kiolktato üzenetekkel, amikor gyereket vállaltam meg volt ilyen!

Kb 1 éve tart ez rs egyre rosszabb. Amióta elkezdett ultimatezni (aki ismeri tudja mi az)

Olyan ez mint a szerencse játék.

Kártyákat byitogat és a (jó lap) mérés vágy hajtja.

33 évsek vagyunk ..

ma 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez egyértelmű.
ma 12:23
 2/8 A kérdező kommentje:

*szánalmas

*kártyákat nyitogat

*jó lap nyitás

Bocs a hibákért, csak állandó rohanásban vagyok.

ma 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elhagynám, ha így viselkedne. Az majd jó szankció lesz neki ha el kell tartania magát, fenntartania a háztartást és fizetheti a gyerektartást.
ma 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van tobb fajta jatek fuggo.. vannak akik nem viszik at a valosagba a sikertelenseguket mig masok ott is le vezetik. Legtobb esetben ezek online jatekok ahol versenyeznek egymassal elo emberek.. ha onmagat nem latja akkor te semmit sem tudsz csinalni vele . Azt sem ertem ha valaki szerencsetlen egy jatekban tobb szaz ora utan is az miert fojtatja ..
ma 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhagytam már volna.
ma 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Össze sem jöttem volna ilyennel, szerencsére nem ilyen proli körökben mozgok.
ma 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

1. Nem jönnék össze olyannal, aki fel meri emelni a hangját velem szemben. Kinek képzeli magát. Agresszió semmilyen formáját nem tűröm el.

2. Gamerekkel sem jönnék össze. Egyszer volt ilyenhez “szerencsém” még tinikoromban, soha többet. Semmi értelmes hobbijuk vagy életcéljuk nincs, csak a kva játék érdekli őket, mintha nagyra nőtt óvodások lennének. Kuka.

ma 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
El
ma 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!