Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek, ha az egyik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha az egyik fél elhagyja magát külsőre érthető ha a párja megcsalja?

Figyelt kérdés

Van a feleségemmel 3 közös gyerekünk, és az évek alatt teljesen elhanyagolta a külsejét. Azt, hogy szedett fel, és nem olyan 3 gyerek után a teste mint előtte egyáltalán nem zavar, a gond azzal van, hogy a haját sosem engedi le, rendezetlen a haja, kozmezikushoz sem jár, sminkelni sem hajlandó, nem vesz fel szép ruhákat, magassarkút, pedig szivesen megvenném neki ezeket, helyette sportcipőbe és pulóverekbe jár és már árnyéka sincs a régi külsőjének, annyira nemtörődöm lett a kinézete, pedig támogatnám én is benne, hogy igényesebb külseje legyen, szimplán lusta és nem érdekli. Nálam ez ahhoz vezetett, hogy már beleuntam és vonzóbb nőkkel megcsaltam, mivel én igényes vagyok önmagamra nekem is jól esik egy igényes nő "társasága". Ismerettségi körömből jó páran azt mondták nem csodálják, hogy megcsaltam a feleségemet, mert tényleg elhagyta magát. Nem vonzó már számomra, ezért is tettem ezt, ugyanakkor a gyerekek és a közös ház miatt nem szeretnék válni, mert mint embert továbbra is szeretem, remek társ és anya, de folyamatosan máshol keresem a boldogságot.

Ti mit tennétek?

ma 09:57
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
44%

Soha nem érthető. Mindig lehet szakítani. (Egyetlen kivétel ha bűncselekmény áldozata valaki, és kényszeríti a "párja" hogy nem szakíthat, de ilyen esetben se a "megcsalás" a legjobb megoldás.)

Amúgy amit leírsz (nem sminkel, nem hord magassarkút) az egyáltalán nem az "elhagyja magát" kategória. De ha ennyire utálod, akkor szakíthatsz/válhatsz, és kereshetsz új párt.

És nem, nem "szereted". Hazudsz neki, a háta mögött elhordod minden igénytelennek, hü lyének nézed, stb. Ez nem szeretet.

ma 10:01
 2/48 anonim ***** válasza:
65%

Én megértem, hogy miért probléma az eligénytelenedett pár, de a megcsalás hogy lenne már adekvát válasz?

Az igénytelenség gáz, a megcsalás viszont bűn.

ma 10:02
 3/48 anonim ***** válasza:
56%
Azon kívül, hogy egy gerinctelen csúszómászó vagy, semmi más válasz nem jut eszembe.
ma 10:02
 4/48 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom őszintén nem nagyon szoktatok beszélgetni, csak hazudod neki, amit hallani akar. Nem, nem érthető meg.
ma 10:04
 5/48 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem igen.
ma 10:05
 6/48 anonim ***** válasza:
100%

Azt a kérdést fölvetném, hogy a "lustaság" mögött nem egyszerűen a kimerültség van-e.

Ismered a Maslow-piramist? Jelen esetben ez úgy érvényesül, hogy ha estére holtfáradt, és alig van ideje kialudni magát, akkor nem fog törődni azzal, hogy hogyan áll a haja, vagy milyen a külseje.

Mekkorák a gyerekek? Ha még otthon van a legkisebbel, akkor ez változni fog, ha már ő is eljár dolgozni és szükségképpen felnőtt emberek közé fog menni nap nap után.

Ill. lehet pl. olyan kompromisszumot kötni, hogy időnként menjetek el, mintha randiznátok egymással (tehát a gyerekvigyázást ilyenkor mással kell megoldani), és akkor ő is úgy csinosítsa ki magát, ahogyan egy randira induló nő szokta.

Érdekes egyébként, hogy én pont azt tolerálnám rosszabbul, ha nagyon elhízna szülés után, de nem vagyunk egyformák.

ma 10:08
 7/48 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, növessz inkább gerincet ahelyett hogy x accountról lepontozgatod azokat akik nem adják alád a lovat. :D
ma 10:10
 8/48 anonim ***** válasza:
56%

Te sokkal igénytelenebb vagy, mint a feleséged. Az az örök igazság, hogy ha egy nőre ránézel, egyből látni rajta, ha a kapcsolat boldog vagy boldogtalan. Egy mindig kimerült, elhanyagolt, szürke és lehangolt feleség a te műved.

Ráadásul rohadt igénytelen dolog, hogy annak ellenére is vele vagy, hogy nem szereted, nem vonz, csak anyagilag nem állsz úgy, hogy kilépj.

A környezeted is rohadt igénytelen, ha szerintük érthető a megcsalás. Tudod, madarat tolláról...

Azok a nők is baromi igényesek lehetnek, akik veled állnak le kufircolni.

ma 10:21
 9/48 anonim ***** válasza:
25%
Jaj, azért nehogymár mindig a másik hibája legyen, ha valaki igénytelen…
ma 10:24
 10/48 anonim ***** válasza:
88%

De miért "igénytelen" ha valaki nem sminkel és nem tűsarkúban tipeg? :D Igénytelen az aki mosdatlan, koszos, stb.

ma 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!