Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha 1 ferfi allandoan behodol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 ferfi allandoan behodol a felesegenek, miert?

Figyelt kérdés

Mert szereti es inkabb elturi?

Vagy csak nyugalmat akar?

ma 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
34%
Nyugalmat? Szexet!!!
ma 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Mit jelent itt, hogy "behódol"?
ma 15:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert önbizalomhiányos, férfiatlan kiskutya.
ma 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
99%-ban nyugalmat.
ma 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
... mert hülye.
ma 15:20
 6/14 anonim ***** válasza:
31%

Miért?

- Kell a punci.

- Kell hol lakni.

- Nincs kedve az ugatást hallgatni.

- Gyerek miatt.

ma 15:20
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Egyik ismerősöm nem egy határozott jellem, volt olyan nő, aki pénzzel is lehúzta.

Most van egy barátnője, akit el is jegyzett. Azok, akik jobban ismerik, elmondták, hogy a nő irányítja. Viszont állításuk szerint neki szüksége is van erre, hogy legyen valaki, aki őt irányítja.

Ő tehát azért hódolhat be, mert határozatlan ember, és szüksége van valakire, aki terelgeti az úton, erre pedig a barátnőke a legalkalmasabb. A nő meg nyilván élvezi, hogy ő a főnök.

ma 15:48
 8/14 anonim ***** válasza:
*barátnője
ma 15:49
 9/14 anonim válasza:
28%

Azért, mert a saját szüleinél is pontosan ugyanezt látta, hogy az apja egy papucs, mindig az anyja akarata érvényesül. Ezt a tanult mintát viszi aztán a saját kapcsolataiba tovább. Ha lánygyerek volt az illető, az is eltanulja az anyja viselkedését, ő az aki a példában a feleség lesz.

És akkor itt jön a fegyelmező eszköztár. Ha a férfi úgy viselkedik, hogy az a nőnek nem tetszik, akkor jön a szex megvonása. Undorító viselkedés, de sok nő él vele, így akarják fegyelmezni a férjeiket/párjukat. Ha ebben az esetben a férfi behódol, akkor vége, onnantól a nő lesz a főnök. Nekem volt nagyon jó nőm, aki elkezdte ezeket a játszmákat. Két-háromszor megpróbáltam neki elmagyarázni, hogy én nem az a típus vagyok, akinek könnybe lábad a szeme, ha széteszi a lábait nagy kegyesen, hogy megcsinálhassam... Nem vette a lapot, ezért úgy hajítottam ki, hogy a lába nem érte a földet.

ma 15:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Hol lehet ilyen férjet találni?

Cserébe is benne vagyok 😁.

ma 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!