Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az kozos kasszanak szamit, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az kozos kasszanak szamit, ha én veszem a kajat otthonra a ferjem pedig fizet rezsit kocsijavitast nyaralasokat?

Figyelt kérdés
Nincs kifejezetten kozos szamlank. Az en fizum az en kartyamra erkezik az ove az overe. En 500at keresek ő pedig 800at. Nemis tudon mi lenne a jo megoldas. Van egy gyerekunk is, 3 eves. Most mentem vissza dolgozni. Ha a gyereknek kell valami akkor ki fizesse? Az ebedet pl tolem vonjak. Tudom, hogy a nyaralasok nagyobb koltsegek, de a rezsi annyira nem. Az elelmiszer meg eleg draga, es mindent en veszek. Kb 200 at koltok kajara egy honapban. Hogy lenne ez igazsagos?
ma 13:54
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk is ez a kunyerálósdi volt míg gyeden voltam. A gyedem elment a hiteltörlesztésre, így nekem nem volt pénzem soha. Borzasztó volt mindig kérni bevásárlásra.
ma 15:23
 12/32 anonim ***** válasza:
63%

11# régen rossz ha kérni kell. Egy normális családapa felajánlja. Pl

-van pénzed?

-nincs.

-50e elég lesz?

-igen.

Köszi.

-Van még pénzed abból amit adtam?

-Nincs.

-Mire kell?

-xyz....

-30e elég?

-Igen.

Köszi.

Nálunk ez így zajlik.

ma 15:29
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajnos nem így ment...
ma 15:34
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromira nem közös kassza, házasságban nem is élnék így.
ma 15:34
 15/32 anonim válasza:
100%
Nálunk a közöskassza azt jelenti, hogy 1 számlán van az összes bevételünk, és minden kiadásunkat abból fedezzük, úgy mint a sajátomat, úgy mint a férjemét és a gyerkőcét. Nincs olyan hogy enyém tiéd. Tudunk nagyobb kiadásoknál fontossági sorrendet felállítani és az szerint cselekszünk
ma 16:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Házasságban minden pénz közös, mindegy hányféle számlán tartjátok. Hozzatok létre egy közös számlát, az a legegyszerűbb és legigazsagosabb.
ma 16:09
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Valóban egyszerűbb lenne egy közös kassza és abból venne mindenki. Nagyobb kiadásokat előre megbeszélni, természetesen. Ez az elosztósdni még párkapcsolatban elmegy, de közös gyerekkel házasságban? Amúgy 16-nak igaza van, jogilag közös minden.
ma 16:19
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a közös kassza, ahol közös a költségvetés. Mindegy, hogy mit kinek a számlájáról fizetünk. A lényeg, hogy legyen egy közös terv. Mennyi az össz bevétel, ebből mennyi a fix kiadás, mennyi a nem fix, de előre látható kiadás, mennyit teszünk félre a váratlan kiadásokra/közös célra. A többit nem kérjük számon a másikon.
ma 16:22
 19/32 anonim válasza:
100%
Sogoromek is " kozoskasszan vannak" de a fiu autoszerelo akar lenni, minden penzt a szerszamokra kolt, a lany meg hazat akar venni, vett fel hitelt es azt fizeti.. szoval mindenki a sajat fizeteset a sajat terveibe fekteti. Szerintem ez nem kozoskassza
ma 16:27
 20/32 anonim ***** válasza:
19- és házasok? Mert akkor a hitel is közös.
ma 16:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!