Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerinted belefér a házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted belefér a házassági szerződés ?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős pár akik most házasodnak majd. Gazdag csávó átlagos csaj. Kötöttek házassági szerződést. Nálad ez beleférne ?
ma 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem belefér, ha eleve van különbség anyagi helyzetben.
ma 12:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen olyan 200-300 millió forintnyi

ma 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kellene is. Nem mennék hozzá olyanhoz meg nem is szülnék ha pl nincs elore tisztázva a válás hogy hontalan leszek e miatta vagy nem. Meg egyéb hasonlók.
ma 12:48
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
#2 igen, akkor abszolút érthető, viszont olyanba nem mennék bele, hogy akármi történik, semmi. Tehát pl ha gyerek lesz, akkor igen, legyen fixálva hogy abban az esetben mi lesz, ennyi nagyvonalúság elvárható (mint ahogy a házassági szerződésekben általában ilyen vagyonnál ez jellemzően benne is van)y
ma 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően igen, de csak ha korrekt a szerződés. Tehát ha valahogyan kompenzálva van az, hogy a nő megy el szülni, amiért vállalja az egészségügyi kockázatokat, és ő esik ki a karrierjéből, amivel egy részt addig nem keres pénzt, másrészt elesik jövőbeli előléptetésektől és lehetőségektől is. Tehát ha ez benne van a szerződésben, hogy emiatt hogyan kompenzálja a férj, akkor belemennék. Ha igazságtalan a szerződés akkor nem.
ma 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:
14%

Vicces. A nincstelen beházasodó akarja védeni azt, ami nincs?

A vagyonjogi szerződésnek a gazdag félt kéne védenie, hogy goldie digger ne tudja elvenni a felét annak, ami nem az övé.

ma 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
#6 kis szövegértés nem ártana.
ma 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként írom korábbi rossz tapasztalat miatt, hogy igen, mindenképp. Exem 1/3-át se kereste annan mint én, mégis pénzt követelt az ingatalnomból, mert állítólag felujította. Eleve minden alapanyagot én álltam a fizumból és ez soha nem ment a háztartás kárára. Sőt, nem kellett bele adjon semmibe, azt se tudta, mennyi a rezsi.

A nagyobb munkákat szakemberek végezték. Ez exem glettelt, festett(olyan is lett, sose csinálta korábban), kicserélt egy csapot. Mégis követelőzött, mert hogy közös kasszán voltunk mikor ezeket vettem meg ő mennyit dolgozott a házon (rohadtul nem). Ja meg a megtakarításom egy részét vitte volna, miközben 2 évig ingyen lakott nálam, semmibe nem kellett adnia.

Nem ment el bíróságig, az ügyvéd lebeszélte. Viszont ezek után nagyon meggondolom, kivel/milyen körülmények között költöznék/házasodnék. Pártolom a szerződést.

ma 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:

6 a nincstelen behazasodónak lejet lakasa lenne ha nem más kölykére menne el a pénze a családba. Vagy ha más palival vennének közöset.

Ahol a palinak van ingatlana az nem fer válás után hogy mehetne az utcára a másik miután pénzét beleölte a csaladba.

ma 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:
A legnagyobb kockázatot azok vállalják ahol a masik nevén van minden. Ebben nem lehet papirozas nelkul beleugrani az biztos.
ma 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!