Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek

a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!

Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

Ki is fejteném,hogy miért:

-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem

- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással

-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra

Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 22. 11:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/135 anonim ***** válasza:
85%
Na látod! Akkor mièrt is tartasz te másokat buta, primitív embernek? Ugyehogy ördögi kör?
2013. jan. 22. 14:59
 72/135 anonim ***** válasza:
80%

Hát nem tudom, enegem amikor a férjem csalt egy hamvas szőkével, akkor nekem nem volt kedvem takarítani, meg kinyalnia valagát a 3 gyerek mellet, a legkisebb 1,5 éves volt. Örülök, hogy túléltem...

Ha nagyon durrant az agya, megvert, mert ő akár azt is megtehette, gyerekek mellet nem ugrál annyira az ember.

Azóta elváltunk, én rátaláltam a szerelemre, ő meg várja az újabb szeretőjével a negyedik gyerekét.

2013. jan. 22. 15:32
 73/135 anonim ***** válasza:
66%
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha a kérdező lenne a megcsalt, akkor is azt mondaná-e, hogy biztos én tehetek róla, szegény ártatlan ribi csak "rásegített a döntéshozatalra" a férjemnek.
2013. jan. 22. 15:40
 74/135 A kérdező kommentje:

ma 15:40

Ha nem adnék neki rá nyomós okot hogy megcsaljon,nyilván nem hibáztatnám magamat......

2013. jan. 22. 15:47
 75/135 anonim ***** válasza:
97%

Mi a nyomós ok a magcsalásra? ...Szar kapcsolat, beszéljük meg..beszéljük meg..változtassunk...változtassunk...nem szeretlek....elválunk.....új kapcsolat

Ha valaki megcsalja a másikat, valahogy nem ez a sorrend.

A megcsalásra nincs nyomós ok, ott hazudik először a csaló...aztán meg mindenki, magának a másiknak.

2013. jan. 22. 15:51
 76/135 anonim ***** válasza:
77%

Összességében elolvasva a válaszokat, éppen azok adnak szinte legjobban igazat a kérdezőnek, akik a leghevesebben tiltakoznak :)

Egytől egyig a férfit - ne általánosítsunk, inkább azt a HÁZASTÁRSAT aki félrelép- azt hibáztatjátok, aki nem leült és elbeszélgetett a párjával, hogy ez nem jó így, változtassuk, ha nem sikerül, akkor pedig zárjuk le.

Tehát ti sem a harmadik felet.

Amúgy lehet hiénának nevezni ezeket a nőket, más szemmel nézve meg ők az igazi pasivadászok.

Apucit megszédíti egy ilyen nő, és bármilyen, szó szerint bármilyen kockázatot (család elvesztése például..) bevállalnak, csak hogy megkapják ezt a nőt.

Egyébként én nem hibáztatom azt a házastársat,akit megcsalnak. Ha elhagyják azért, mert olyan amilyen, vagyis olyanná vált, azt joggal kapja, de a megcsalást nem.

De én is azt mondom, hogy nem az a hibás, aki önálló, függetlenként (hűséget nem esküdve senkinek) belemegy egy ilyen kapcsolatba. Ő legfeljebb naiv és butus, ha azt hiszi, hogy a megcsaló részéről is szerelem van. Mert az esetek kicsi hányadát kivéve dehogyis van...

Csak az a hibás, aki hűségesküjére magasról téve félreku.ircol, legyen az nő, vagy férfi.

2013. jan. 22. 19:03
 77/135 anonim ***** válasza:
92%
Meglepően figyeltem,itt a válaszok alapján,hogy milyen szűken látóak az emberek.Aki azt tapasztalta,hogy csak szar kapcsolatból van kitekintés,az azt is írja....stb.Csomó példát tudnék írni.De ez egy olyan Nőnek,aki szívét-lelkét nem 100,hanem millió százalékosan beletette egy kapcsolatba is azt kapta,hogy csúnyán megcsalták,ez sértő.Fölösleges "okoskodások" ezek.Egyébként sokan írtak a kérdésedre és a lényegre szerintem rávilágítottak.Elsődlegesen a kitekintő a hibás.
2013. jún. 7. 21:44
 78/135 anonim ***** válasza:
29%
hát nehogy már én legyek a hibás, azért mert Én 3. vok, és annak a pasinak nem műkszik a kapcsolata... mg én inkább leszek 3. fél minthogy engem még egyszer megcsaljanak... L/23
2013. jún. 30. 14:40
 79/135 anonim ***** válasza:
90%

"a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem"

A nő a legtöbb esetben TUDJA, hogy a pasi foglalt, és ennek ellenére mégis belemegy a játékba, tehát jogosan hordják le a sárga földig. Nem enyhítő-/mentőkörülmény az, hogy a nő szingli.

Egy felnőtt ember egyik ismertetőjele az, hogy elkerüli a problémákat, nem pedig generálja - és ebbe beletartozik egy foglalt féllel való viszony kezdése is. Ha ahhoz kemény csaj volt, hogy d*gjon a fickóval, ahhoz is legyen kemény csaj, hogy ezért vállalja a felelősséget és elviseli a kritikát.

ENNYI.

2013. júl. 2. 21:08
 80/135 A kérdező kommentje:

Nem enyhítő-/mentőkörülmény az, hogy a nő szingli.

Dehogynem! :)

Ezzel rengetegen vitatkozhatnának!

Nyilván ha valóban szereti a pasi a nőt,nem fog odajönni hozzám,nem fogja a fülembe súgni,hogy "akarlak",és nem fog úgy megdönteni,mintha évek óta nem szeretkezett volna!

Engem meg pont nem érdekel,hogy kije/mije van,ha a vonzalom KÖLCSÖNÖS!

Ha NEM!Természetesen el sem jutnánk idáig!!

De azt hittem ez egyértelmű,sosem ostromoltam olyan férfit,akin láttam,hogy felesleges,úgysem akar tőlem semmit,mert szereti a barátnőjét!!!!

2013. júl. 2. 21:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!