Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Hát nem tudom, enegem amikor a férjem csalt egy hamvas szőkével, akkor nekem nem volt kedvem takarítani, meg kinyalnia valagát a 3 gyerek mellet, a legkisebb 1,5 éves volt. Örülök, hogy túléltem...
Ha nagyon durrant az agya, megvert, mert ő akár azt is megtehette, gyerekek mellet nem ugrál annyira az ember.
Azóta elváltunk, én rátaláltam a szerelemre, ő meg várja az újabb szeretőjével a negyedik gyerekét.
ma 15:40
Ha nem adnék neki rá nyomós okot hogy megcsaljon,nyilván nem hibáztatnám magamat......
Mi a nyomós ok a magcsalásra? ...Szar kapcsolat, beszéljük meg..beszéljük meg..változtassunk...változtassunk...nem szeretlek....elválunk.....új kapcsolat
Ha valaki megcsalja a másikat, valahogy nem ez a sorrend.
A megcsalásra nincs nyomós ok, ott hazudik először a csaló...aztán meg mindenki, magának a másiknak.
Összességében elolvasva a válaszokat, éppen azok adnak szinte legjobban igazat a kérdezőnek, akik a leghevesebben tiltakoznak :)
Egytől egyig a férfit - ne általánosítsunk, inkább azt a HÁZASTÁRSAT aki félrelép- azt hibáztatjátok, aki nem leült és elbeszélgetett a párjával, hogy ez nem jó így, változtassuk, ha nem sikerül, akkor pedig zárjuk le.
Tehát ti sem a harmadik felet.
Amúgy lehet hiénának nevezni ezeket a nőket, más szemmel nézve meg ők az igazi pasivadászok.
Apucit megszédíti egy ilyen nő, és bármilyen, szó szerint bármilyen kockázatot (család elvesztése például..) bevállalnak, csak hogy megkapják ezt a nőt.
Egyébként én nem hibáztatom azt a házastársat,akit megcsalnak. Ha elhagyják azért, mert olyan amilyen, vagyis olyanná vált, azt joggal kapja, de a megcsalást nem.
De én is azt mondom, hogy nem az a hibás, aki önálló, függetlenként (hűséget nem esküdve senkinek) belemegy egy ilyen kapcsolatba. Ő legfeljebb naiv és butus, ha azt hiszi, hogy a megcsaló részéről is szerelem van. Mert az esetek kicsi hányadát kivéve dehogyis van...
Csak az a hibás, aki hűségesküjére magasról téve félreku.ircol, legyen az nő, vagy férfi.
"a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem"
A nő a legtöbb esetben TUDJA, hogy a pasi foglalt, és ennek ellenére mégis belemegy a játékba, tehát jogosan hordják le a sárga földig. Nem enyhítő-/mentőkörülmény az, hogy a nő szingli.
Egy felnőtt ember egyik ismertetőjele az, hogy elkerüli a problémákat, nem pedig generálja - és ebbe beletartozik egy foglalt féllel való viszony kezdése is. Ha ahhoz kemény csaj volt, hogy d*gjon a fickóval, ahhoz is legyen kemény csaj, hogy ezért vállalja a felelősséget és elviseli a kritikát.
ENNYI.
Nem enyhítő-/mentőkörülmény az, hogy a nő szingli.
Dehogynem! :)
Ezzel rengetegen vitatkozhatnának!
Nyilván ha valóban szereti a pasi a nőt,nem fog odajönni hozzám,nem fogja a fülembe súgni,hogy "akarlak",és nem fog úgy megdönteni,mintha évek óta nem szeretkezett volna!
Engem meg pont nem érdekel,hogy kije/mije van,ha a vonzalom KÖLCSÖNÖS!
Ha NEM!Természetesen el sem jutnánk idáig!!
De azt hittem ez egyértelmű,sosem ostromoltam olyan férfit,akin láttam,hogy felesleges,úgysem akar tőlem semmit,mert szereti a barátnőjét!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!