Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"Hogy lepontoztak mar a feleseget, aki beismeri, hogy hibazott...:)
Szanalmasok vagytok egytol-egyik es meg is erdemlitek a sorsotokat!!!"
Azért pontozták le őt,mert bántja a lelkiismeretüket!
Lelkiismeretességről,erkölcsről dumálnak nekem,ezért mondtam hogy báránybőrbe bújtatott farkasok!
Ilyenkor mutatkozik meg,hogy ki az igazán,és teljes valójában primitív.
"Van egy magasabb ítélőszék,mint az embereké,engem ott fognak majd megítélni!"
"Látom a férfiak megtartásában kevesen,de a kötekedéshez viszont jó sokan értenek :) "
Ennek majdnem volt értelme, de mégsem.
Amúgy igen, köszönöm szíves feltételezésed, elég sikeres párkapcsolatot mondhatok a magaménak, és még csak arra sem volt szükség, hogy egy olyan fickót szedjek fel, aki már a sárkány nejének sem kell. Talán hihetetlennek tűnhet, de találtam egy facér pasit.
Utáltam az olyan nőket,mint te,most eljutottam oda,hogy "csak" visszataszítónak találom őket,viszont a férjem,egy ilyen nővel lépett le!
Akkor majd megölt a harag,de időbe tellett,hogy beismerjem,hogy tényleg rengeteg hibám volt nekem is,így nem egyedül ő volt az oka annak,hogy meg lettem csalva,bizony én is tehettem róla!
"hogy ő harmonikus házasságban él és nem fog válni, ha jó oké ha nem hagyjuk...Persze, hogy jó volt"
ez viszont bármennyire hihetetlen,én is elítélem,ha nekem ezt mondja egy pasi,pont nem érdekel mennyire vonzó,k.rva nem vagyok.
Ő egy gerinctelen féreg volt,te meg egy ribi,aki belerondított egy harmonikus kapcsolatba......
"hogy ő harmonikus házasságban él és nem fog válni, ha jó oké ha nem hagyjuk...Persze, hogy jó volt"
Szerintem ez ezerszer őszintébb és tisztább hozzáállás, mint a megmentő képében tetszelegni.
Más kérdés, hogy a világ egyik legkomikusabb hozzászólásával ajándékozott meg a kérdező: az egyik szerető leku.rvázta a másikat. :D Zseniális!!!
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba: a legtöbb válaszoló, mint jómagam is, nem a hibásnak tartja a szeretőt. Szimplán okádniuk kell egy ilyen "nőtől".
Mint a hiéna: megvárja amíg megdöglik az áldozat, aztán ráveti magát. Hogy miért? Mert vadászni nem tud, azért!
Személy szerint én is lehettem volna szerető. Nem lettem. Máig siratom a pasit, de megmondtam neki hogy vagy szakít és járunk, vagy marad a nőjével. Maradt. Nekem meg megmaradt a becsületem, és találtam egy olyan férfit aki hajlandó volt küzdeni értem, sőt, éppen egyedül volt, és nem azért akart összejönni velem mert zűrök vannak otthon vagy nem elég neki a p.na.
Lehet itt hülyeségekkel dobálózni, de egy hiéna áll szemben olyan nőkkel, akik képesek voltak férfit fogni maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!