Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
"Az meg, hogy primitívnek és butának nevezed azokat, akik elítélik ezt, téged minősít."
Szia!
Akkor egy kicsit segítek neked,hogy művelődjél a témával kapcsolatba!
(nem ez az általános,ezt jelzem,de sok ilyen van)
Húsz éve házas vagy!
Van 2 gyereked,van egy feleséged,otthon ül,szinte semmit nem csinál,a gyerekek óvodában,esetleg iskolában!
Annyi a dolgod,hogy elsétálj a boltba,megfőzzél,illetve kitakarítsd a lakást!
De ezt is unod,ez is elég fárasztó,igaz a férjed éjjel nappal dolgozik,de még sorozatot kell nézned,mert meg akarod tudni,hogy az a szemét csávó megcsalja e hisztérika barátnőjét,az ő legjobb barátnőjével.Holott tudod,hogy megint ideges lesz,ha megint csak valami hideget teszel majd elé.
Szeretkezés?
Nem érted,hogy miért nyaggat téged ezzel,mikor így is egy csomót dolgozik,neked ott a főzés,a házimunka,a gyerekek, bevásárlás,ő meg csak dolgozik,hogy lehet hogy lenne még ereje a szexhez?
Elkezded gyártani a kifogásokat:
-most a fejed fáj
-most halál fáradt vagy,mert a gyerekek rengeteget rosszalkodtak,és lefárasztottak téged
-most menzeszed van,és nagyon nyűgös vagy
Sok olyan nő van,aki elhidegül a párjától,ráun holott ő próbálkozik!
Vacsorára viszi az asszony,munka után beugrik a virágoshoz,a kedvenc parfümjét veszi,majd mikor az asszony felismeri,hogy miért kapta az ajándékot:
"nem vagyok a k.rvád,hát csak ezért vetted?!"
És mikor ezek a dolgok rendszeressé válnak...megérkezik a szerető.
Beszélgetést sehol nem említettél. A férj ideges, mert nincs meleg vacsora, ajándékokat vesz, hogy lekenyerezze blabla... Mikor beszélték meg, hogy valami félresiklott, amit helyre kéne hozni, mielőtt végleg vége?
Na és ha beszélgettek és nem sikerült helyrehozni, akkor miért nem váltak el közös megegyezéssel, amikor belátták, hogy kettejük kapcsolatának/házasságának nincs értelme?
Ismét hangsúlyozom GYÁVASÁG szeretőt keresni, félred*gni és kivárni, hogy lesz-e olyan komoly a szeretővel a dolog, hogy elmerje hagyni végre a nejét a pasas. Ez van, nincs mit szépíteni. Akinek meg egy ilyen a pasi kell, annak gratulálok! :)
"Aztán a volt pasid sunnyogott vissza a volt asszonyához, csak ezt már nem írtad le. Jaj, tuúúdom, nem így lett. :)"
Ha már ennyire izgat,csak neked,csak most leírom :)
Nem ment vissza az asszonyhoz,a munkája kapcsán ki kellet költöznie Németországba,én nem akartam menni,mert nem itt elég jól fizető állásom van,10 éve dolgozom itt,megszokott,megszeretett kollégák,akikkel baráti,sőt már-már családi kapcsolat alakult ki.
Ezért elváltunk barátsággal,de interneten tartjuk a kapcsolatot.
25-os!
Akkor megis csak a ferfi a hunyo ugyebar... miutan ezt igy elismertetek, okafogyotta is valt a kerdes...:))))
Ha a normális, modern gondolkodás szerinted abból áll, hogy egy ember nyugodt lélekkel kezdhet viszonyt egy házas/foglalt/élettársi kapcsolatban élővel, mert hiszen ő szingli, a másiknak meg biztos hárpia a párja... nos akkor én sem normális, sem modern nem szeretnék lenni a Te világodban.
Bocsi, de ez az érvelés egyvalamire jó:
az egész kialakult helyzetet a meglévő társ nyakába próbálja varrni. Mert az gonosz, az csúnya, az ostoba, az nemtörődöm, az hazug. Ez mind igaz lehet, (bár meggyőződésem, hogy sokkal több csalfa férj/feleség van, mint ahány minősíthetetlenül rossz házasság), de valójában teljesen mindegy, hogy ő milyen, vagy mit csinál, mert bármit tesz is, az nem veszi le a felelősséget sem a megcsaló fél, sem a szerető válláról. A saját tetteikért minden esetben ők maguk a felelősek, ki ki a maga szerepéért a történetben. Igen, az otthagyott társ is az a sajátjáért. De csakis a sajátjáért. Azzal takarózni a megcsalónak és a szeretőnek, na ez kábé ovi. Akkor meg mondják ki szépen, legalább maguknak, őszintén, hogy igen, nem bírtunk magunkkal, így akartuk, X félrekefélt, Y meg belement, mert neki is tetszett a felállás. Ennyi.
Tudod, nekem az az érzésem, hogy ha a megcsalók és szeretők annyira meg lennének győződve róla, hogy a jó megoldást választották, akkor nem próbálnák mindenáron bebizonyítani, hogy ez nem az ő hibájuk. És itt a bibi. Hogy innentől mindhárman ugyanabban a pöcegödörben ülnek, és próbálják magukat tisztára mosni a kakában, átkenve azt valaki másra.
A kulturáltan intézett nyitott házasságot/kapcsolatot idekeverni teljes hülyeség, annak az egész megcsalósdihoz semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!