Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szerintem menj a szégyenkezéseddel pszichológushoz, és ne itt akard megszerezni az önbocsánatot, mert az bizony nem fog menni.
Minden megnyilvánulásodból látszik hogy csak azt akarod elérni hogy valaki elmondja neked hogy nem vagy rossz azért mert szerető voltál.
Szerintem a kérdező nem igazán tudja értelmezni a hozzászólásokat.Kitartóan ragaszkodik az ő képzelt igazához.
A dolog lényege,hogy ha valami gond van a házasságban,azt meg kell beszélni és próbálni javítani rajta.
Amennyiben ez nem megy, a válás következik.
Csakis ez után jöhet képbe a harmadik.
Ha korábban jön képbe egy harmadik,akkor egyszerűen dönteni kell,hogy most kit is szeretsz.Nem az egyiket dugod,a másik meg mossa a ruháidat.
Ha valakit nem szeretsz,azzal pedig felesleges együtt lenned.
Túlbonyolítottam,bocsi.Szerintem ez egy végtelenül egyszerű dolog.
"asszonyka nem alkalmas feleségnek és nem hajlandó változtatni a viselkedésén, akkor el kell tőle válni"
Miért vagytok ennyire primitívek,emberek!
Bár vannak értelmesek is,olvassátok el majd a könyvet,amit az egyik válaszoló belinkelt!
Na szóval:
miért nem szoktak a pasik rögtön válni a rossz,illetve a tönkrement házasságból:
-a férfi szereti még a nőt,nem tudja eldönteni hogy ez barátság,szerelem,reménykedik hogy visszajön az a valami,ami elment nyaralni a kapcsolatból,talán csak idő kell...de addig is vannak szexuális vágyaik
-nem akar egy szörnyeteg lenni,(olyan hegyes,éles fogú)a picik szemében,akik nem értik apu miért nem alszik már velük,illetve miért költözik el tőlük
-évekig egymással együtt éltek,nem sikerül egyik napról a másikra belemenni a válásba,viszont a férfi önbecsülése 0 lett a feleség mellett,jól eső érzés,hogy ezt valaki megpróbálja visszaépíteni
35-os.
Grat, hatalmas vagy a szememben! Megerdemled, h boldog vagy!
Sajat hibankat legnehezebb beismerni.
"Sajat hibankat legnehezebb beismerni."
Ezt arany kövekkel kéne kirakni minden ház felé!
Látom a férfiak megtartásában kevesen,de a kötekedéshez viszont jó sokan értenek :)
Ezért tartanak ott egyesek,ahol.......ezen szépen lehetne elmélkedni.
Hogy lepontoztak mar a feleseget, aki beismeri, hogy hibazott...:)
Szanalmasok vagytok egytol-egyik es meg is erdemlitek a sorsotokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!