Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek

a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!

Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

Ki is fejteném,hogy miért:

-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem

- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással

-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra

Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 22. 11:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/135 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!

Írtál egy regényt, csak éppen arra nem válaszoltál, amit idéztél. ("Az meg, hogy primitívnek és butának nevezed azokat, akik elítélik ezt, téged minősít." ) Még mindig nem értem, miért primitív az, aki - veled ellentétben - úgy gondolja, hogy egy párkapcsolatnak része a hűség.

Az általad leírt esetre a válaszom: vagy továbbra is szeretem a feleségemet, és esetleg elgondolkodok, mennyiben vagyok én is hibás, hogy így alakult, és megpróbálom helyrehozni a kapcsolatot. Ha nem szeretem, akkor leülök vele, és megbeszéljük, nem lenne-e jobb külön. Ha elválunk, akkor UTÁNA keresek mást magamnak. De a válaszaidból kitűnik, hogy nem a másképp gondolkodók, hanem pont Te vagy a buta és primitív, még a válaszok értelmezése is komoly gondot jelent időnként. Inkább ismételgeted folyamatosan a sablonjaidat, keresve az önigazolást. De igazából pont annyi eszed van, amennyi elég ahhoz, aminek használnak téged a férfiak: guminőnek.

2013. jan. 22. 13:08
 62/135 anonim ***** válasza:
66%

59-es: :DDD

Ez megért egy zöldet! :D

2013. jan. 22. 13:11
 63/135 anonim ***** válasza:
82%

uhhh..ebbe én már belebonyolódtam!:)Most akkor ki van kivel?

Vagy senki nincs senkivel?Vagy a szerető a férjjel?A férj a szeretővel?Vagy a feleség a férjjel?Vagy a férj a feleséggel?Vagy netán a kutya a szomszéddal?:)Macska nincs?

2013. jan. 22. 13:12
 64/135 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező... jóhogynem már azt akarod bemagyarázni, hogy szegény szerető, ártatlan mint egy ma született bárány... :D

Fel kell, hogy világosítsalak... NEM AZ!

Igen, lehet hogy ő éppenséggel szingli...igen, lehet hogy szar a házassága a férfinak akivel összejön...

na de azt gondolod, hogy ezek felmentik őt??? Nem...

Ha ő tisztában van vele, hogy Béla..akivel kavar, házas és a feleségén kívül várja otthon a 2 kisgyermeke is... Szóval ha ezzel mind tisztában van, és mégis belemegy egy kapcsolatba Bélával (mert viszket neki.....) akkor, erkölcsileg nincs helye a NŐk között... Egy nagybetűs Nőnek ugyanis van méltósága...becsülete...de annak, aki képes egy ócska kis szerető lenni...feladni az utolsó kenetet egy házasságra, családra...az...igenis bűnös! és elítélendő tett!

2013. jan. 22. 13:19
 65/135 anonim ***** válasza:
62%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__39119..

Én tudom, Tantó néni, én tudom!!! A szerető!

2013. jan. 22. 13:22
 66/135 anonim ***** válasza:
80%

Ez egyébként olyan megosztó téma!

Van az egyik tábor és van a másik!

Aztán nagy összeveszés van itt belőle!Ebben a kérdésben,soha senki nem fog egyetérteni!Szeretők mindig is voltak és mindig is lesznek.Tetszik tetszik..ha nem nem.

2013. jan. 22. 13:28
 67/135 anonim ***** válasza:
78%

Kíváncsi lennék, hogy honnan jön ez a marhaság, hogy mindig hibás a feleség is, ha a férj nem bír a farkával.

Tudod nagyon sok férfi (és persze nő is) ösztönlény, mennek a nagyvilágba neki, akkor is, ha minden tökéletes otthon!

2013. jan. 22. 13:41
 68/135 anonim ***** válasza:
100%

Először is az udvarlás fogalma nekem sokkal nemesebben, lovagiasabban hangzik annál, hogy valaki szeretőt tart. Figyelj a fogalmazásra szerintem.

Én is "udvarolgattam" másoknak is korábban. Volt, hogy voltak gondjaink, de kényelmes volt mégis benne lenni a kapcsolatban. Ha buktam nekem senki nem mondta, hogy jaj te szegény, elcsábított az csúnya nő. Szóval nem értem miről beszélsz.

Kinőttem a hülyeségeimet, vagy inkább találtam egy olyan társat aki mellett volt értelme felnőni, és nem homokba dugni a fejem, ha valami nem jó, hanem megoldást keresni, illetve azt érezni hogy megérdemli az őszinteséget.

Szerintem szeretői oldalról is ugyanez a helyzet, míg nem tapasztalsz valódi érzelmeket, nem találsz igazi értékre, addig azt hiszed jó az a sekélyes életmód ahogy élsz. Én konkrétan nem hibáztatnék egy szeretőt sem. Vagy nem ítélnék el valakit a múltja miatt, a lényeg, hogy hol tart most. Mennyire van megbékélve jelenleg önmagával, mert nekem ne mondja senki, hogy lelkileg egészséges ember beéri a második szereppel. Összetett téma ez, minden fél szemszögéből tele lehetne írni pszichológiai könyveket.

2013. jan. 22. 13:45
 69/135 anonim ***** válasza:
66%
Én csak azokat ítélem el, akik mások felett ítélkeznek. És te, kérdező, pontosan ezt teszed. Pont olyan buta vagy, mint akiket leszólsz. De mivel ilyen vagy, így ezt nem fogod belátni.
2013. jan. 22. 13:47
 70/135 A kérdező kommentje:

ma 13:47

Te is ezt teszed :)

2013. jan. 22. 14:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!