Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kérdező!
Írtál egy regényt, csak éppen arra nem válaszoltál, amit idéztél. ("Az meg, hogy primitívnek és butának nevezed azokat, akik elítélik ezt, téged minősít." ) Még mindig nem értem, miért primitív az, aki - veled ellentétben - úgy gondolja, hogy egy párkapcsolatnak része a hűség.
Az általad leírt esetre a válaszom: vagy továbbra is szeretem a feleségemet, és esetleg elgondolkodok, mennyiben vagyok én is hibás, hogy így alakult, és megpróbálom helyrehozni a kapcsolatot. Ha nem szeretem, akkor leülök vele, és megbeszéljük, nem lenne-e jobb külön. Ha elválunk, akkor UTÁNA keresek mást magamnak. De a válaszaidból kitűnik, hogy nem a másképp gondolkodók, hanem pont Te vagy a buta és primitív, még a válaszok értelmezése is komoly gondot jelent időnként. Inkább ismételgeted folyamatosan a sablonjaidat, keresve az önigazolást. De igazából pont annyi eszed van, amennyi elég ahhoz, aminek használnak téged a férfiak: guminőnek.
59-es: :DDD
Ez megért egy zöldet! :D
uhhh..ebbe én már belebonyolódtam!:)Most akkor ki van kivel?
Vagy senki nincs senkivel?Vagy a szerető a férjjel?A férj a szeretővel?Vagy a feleség a férjjel?Vagy a férj a feleséggel?Vagy netán a kutya a szomszéddal?:)Macska nincs?
Kedves kérdező... jóhogynem már azt akarod bemagyarázni, hogy szegény szerető, ártatlan mint egy ma született bárány... :D
Fel kell, hogy világosítsalak... NEM AZ!
Igen, lehet hogy ő éppenséggel szingli...igen, lehet hogy szar a házassága a férfinak akivel összejön...
na de azt gondolod, hogy ezek felmentik őt??? Nem...
Ha ő tisztában van vele, hogy Béla..akivel kavar, házas és a feleségén kívül várja otthon a 2 kisgyermeke is... Szóval ha ezzel mind tisztában van, és mégis belemegy egy kapcsolatba Bélával (mert viszket neki.....) akkor, erkölcsileg nincs helye a NŐk között... Egy nagybetűs Nőnek ugyanis van méltósága...becsülete...de annak, aki képes egy ócska kis szerető lenni...feladni az utolsó kenetet egy házasságra, családra...az...igenis bűnös! és elítélendő tett!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__39119..
Én tudom, Tantó néni, én tudom!!! A szerető!
Ez egyébként olyan megosztó téma!
Van az egyik tábor és van a másik!
Aztán nagy összeveszés van itt belőle!Ebben a kérdésben,soha senki nem fog egyetérteni!Szeretők mindig is voltak és mindig is lesznek.Tetszik tetszik..ha nem nem.
Kíváncsi lennék, hogy honnan jön ez a marhaság, hogy mindig hibás a feleség is, ha a férj nem bír a farkával.
Tudod nagyon sok férfi (és persze nő is) ösztönlény, mennek a nagyvilágba neki, akkor is, ha minden tökéletes otthon!
Először is az udvarlás fogalma nekem sokkal nemesebben, lovagiasabban hangzik annál, hogy valaki szeretőt tart. Figyelj a fogalmazásra szerintem.
Én is "udvarolgattam" másoknak is korábban. Volt, hogy voltak gondjaink, de kényelmes volt mégis benne lenni a kapcsolatban. Ha buktam nekem senki nem mondta, hogy jaj te szegény, elcsábított az csúnya nő. Szóval nem értem miről beszélsz.
Kinőttem a hülyeségeimet, vagy inkább találtam egy olyan társat aki mellett volt értelme felnőni, és nem homokba dugni a fejem, ha valami nem jó, hanem megoldást keresni, illetve azt érezni hogy megérdemli az őszinteséget.
Szerintem szeretői oldalról is ugyanez a helyzet, míg nem tapasztalsz valódi érzelmeket, nem találsz igazi értékre, addig azt hiszed jó az a sekélyes életmód ahogy élsz. Én konkrétan nem hibáztatnék egy szeretőt sem. Vagy nem ítélnék el valakit a múltja miatt, a lényeg, hogy hol tart most. Mennyire van megbékélve jelenleg önmagával, mert nekem ne mondja senki, hogy lelkileg egészséges ember beéri a második szereppel. Összetett téma ez, minden fél szemszögéből tele lehetne írni pszichológiai könyveket.
ma 13:47
Te is ezt teszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!