Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek

a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!

Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

Ki is fejteném,hogy miért:

-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem

- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással

-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra

Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 22. 11:08
 81/135 A kérdező kommentje:

"A nő a legtöbb esetben TUDJA, hogy a pasi foglalt, és ennek ellenére mégis belemegy a játékba,"

Igen!TUDJA....nyilvánvaló,nem?

Belemegy,mert bejön neki a pasi,vonzódik hozzá,viszont nem akar gyerekeket,házasságot,rózsaszín kis macit,egyszerűen csak szeretkezni akar egy élvezeteset,egy vonzó férfival!

Ha a nő meg nem tudja megfogni/megtartani,így járt!

Ez esetben mondom,NEM a nőt kell okolni,át kell gondolni a párkapcsolatot......

2013. júl. 2. 21:36
 82/135 anonim ***** válasza:
73%

Mert SZINGLI vonzó pasi nincsen, csak házas...

Olcsó szajha.

2013. júl. 2. 23:33
 83/135 anonim ***** válasza:
84%

"Ha a nő meg nem tudja megfogni/megtartani,így járt!"

Mennyibe, hogy nem jönnél ide sírni, ha te lennél a feleség, aki mellet más is húzogat a férje?

Csak addig van nagy pofája a szeretőknek, amíg nem jutnak maguk is olyan sorsra, mint a feleség/ameddig nem dobják őket.

Ne felejtsd el, hogy a rosszat ugyanúgy visszakapod, mint a jót!

2013. júl. 2. 23:37
 84/135 anonim ***** válasza:
86%

"Nyilván ha valóban szereti a pasi a nőt, nem fog odajönni hozzám,nem fogja a fülembe súgni, hogy "akarlak", és nem fog úgy megdönteni,mintha évek óta nem szeretkezett volna!"

Jah persze, mert te be is nyalod gondolkodás nélkül, amit a pasi mond neked. Ha azt mondaná, a szúnyog sugárhajtással közlekedik, te azt is elhinnéd, olyan naiv vagy. Rég láttam már ilyen buta embert.

Egyébként pont az ilyen könnyűvérű r*bancok miatt, mint te, vesznek minden nőt egy kalap alá.

2013. júl. 2. 23:40
 85/135 anonim ***** válasza:
100%
Jó! És az a pasi, aki ugy csajozik, ismerkedik lányokkal h egyedülálló a státusza facebookon, de közbe van nője, családja? És én azt meg mástól tudom meg hogy van barátnője, családja, nekem meg azt mondja h szingli ? akkor én azzal mit csináljak? Mert volt már ilyen is
2013. júl. 3. 13:20
 86/135 anonim ***** válasza:
81%

84-esnél a pont!:D

Még annyit fűznék hozzá pont ahhoz a mondathoz,amit Ő is idézett Tőled,ez a "Nyilván ha valóban szereti a pasi a nőt, nem fog odajönni hozzám...." kezdetűhöz,hogy valószínűleg előtted, otthon a Feleségével is együtt volt,akkor biztos ez is annyira egyértelmű számodra!!!!:D Vagy te télleg elhiszed,amit mondanak?:) Akikkel az otthonukat-életüket megosztották és osztják is, annak hazudnak és majd pont egy ilyen 82-es által is jól megfogalmazott "nőhöz" lesznek olyan igaz szavai,ami miatt sosem "húzhatna meg" ahogy itt többen írják!?:) Fú télleg jó buta lehetsz,pedig korábban már válaszoltam,akkor még nem ilyen hangnemben,mert még nem váltottál ekkora ellenszenvet....

2013. júl. 3. 14:15
 87/135 A kérdező kommentje:

ma 14:15!!

Ennyi boldogtalan,tudatlan,frusztrált embert :DDD

Jókat derülök a kommenteken!

És a r..bancozást egyáltalán nem veszem magamra,erről úgy vélekedem,hogy ítélkezni,csak a jó Istennek van joga!

Az vagyok,aminek érzem magam! (most persze védekezés,támadás alapon jönnek a beképzelt vagy!kommentek,OKÉ!) :))

De a tanulatlan,buta emberek kedvéért megint elmondanám!

Kedves hölgyek! (akik vmiért nagyon magukra veszik a sztorit) :))

Ha egy pasit képes elcsábítani egy nő.....

1. Át kéne gondolni a kapcsolatot,és utána ujjal mutogatni

a nőre!

2.Nem egy személyre kell kivetíteni a haragot,nem nem pl velem,mással úgyis valószínű megtenné....akkor nem tök mindegy!

3. Lehető legszánalmasabb ha tudatlanul okoskodunk!Rámászni egy pasira,sosem másztam rá!

Bármennyire hihetetlen megerőszakolni sem erőszakoltam még meg pasit!Kényszeríteni sem kényszerítettem rá semmire,tovább megyek!Zsarolni sem zsaroltam még soha pasit,a szexért cserébe! :)))) Akivel eddig lefeküdtem,két emberen múlt a dolog!

Olyat nem tudok elvenni senkitől sem,ami az övé sem volt.......!!!

2013. júl. 3. 15:04
 88/135 anonim ***** válasza:
87%
Aki itt a tanulatlan r*banc, az te vagy. Minél tovább bizonygatod a nem létező igazad, annál inkább lejáratod magad.
2013. júl. 3. 20:24
 89/135 anonim ***** válasza:
96%

"Lehető legszánalmasabb ha tudatlanul okoskodunk!"

Te most pont ugyanezt csinálod, IQ fighter -.-

2013. júl. 3. 20:25
 90/135 anonim ***** válasza:
95%

"Lehető legszánalmasabb ha tudatlanul okoskodunk!"

Te most pont ugyanezt csinálod, IQ fighter -.-

Írni meg tanulj meg, mert egy művelt embernek alapvető tulajdonsága a helyesen írni tudás, te nagyon művelt.

2013. júl. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!