Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek

a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!

Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

Ki is fejteném,hogy miért:

-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem

- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással

-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra

Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 22. 11:08
 101/135 anonim ***** válasza:
58%

A 98. válaszoló minden szavával egyetértek.

Én is voltam megcsalt feleség.

Elítélem a szeretőt is.

Esetleg akkor nem, ha a pasi átveri,letagadja,hogy nős.Minden más esetben igen.

Hülyeség, hogy ha szingli,ő nem csal meg senkit, nem tartozik senkinek semmivel.Akkor már szabad nekik a vásár?Sok esetben viszont a szeretőnek is van párja,akit átvág,megcsal...

2013. aug. 6. 10:42
 102/135 anonim ***** válasza:
75%

98-as vagyok.

Èn is megcsalt feleség vagyok amúgy.

Egy olyan helyzetben lépett félre, amikor a legjobban szerettem, a legtöbbet tettem érte.

Egyetlen hibám, hogy veszélyeztetett terhes mertem lenni, és NEKI (!!) sok volt stressz.

Ekkor lépett be az életébe a nagy SZERELEM :D . Nem baj, vigye is, egy igazi főnyeremény, aki a bajban nem társ, hanem meghátrál.

Ès gondolhatja magát nagyon nagy nőnek, de egy megsebzett férfit nem olyan nehéz ellopni. Kíváncsi lennék, hogy egy tiszta szituban is nyert volna, vagy nem?

De mindegy, semmit sem bánok. Azóta találtam egy tisztességes embert, és boldogabb vagyok, mint valaha.

Nekik pedig csak azt kívánom, amit nekem is okoztak, semmivel sem többet. :)

2013. aug. 6. 10:51
 103/135 anonim ***** válasza:
40%

A kérdező kommentje:

Húúúú......

A legjobban még azt szeretem,mikor hibáztatjuk a pasit,hibáztatjuk a szeretőjét.....na de a nő mikor hibáztatja magát,hogy valamit ő is elég szépen elcseszhetett,hogy idáig fajult a dolog? :D hmmmm?

Tehát,ha nekem van egy kutyám,és NEM etetem,rosszul bánok vele,az meg átjárkál a szomszédba,mert az simogatja,és eteti,akkor most ki is a hibás??????

"Hülye hasonlat!"

Persze hogy az!

Mert megállja a helyét!!!!!

Nagyon is egyet ertek vele,gyerek utan elso veszekedes, es Feleseg azt monda takardj innen ( gyerek elott inkabb nem beszel ferjevel parnapig, vagy agyban megoldjak a problemat. Esetek %80 ban No a problema gyokere, lehet ferfi nem keres eleged, lehet otthon nem segit hazimunkaba,lehet nem eleg ezermester, meg minden No mindent var ferjtol.( Ha amikor osszehazasodttal es akkor, komuves volt e ferjed nagy valoszinu utana is az lesz. )

2013. aug. 6. 16:52
 104/135 A kérdező kommentje:

ma 16:52

Végre valaki,aki nem frusztrált,illetőleg szereplő a történetben,és belátja hogy igazam van.....

2013. aug. 6. 18:04
 105/135 anonim ***** válasza:
72%

"egy nyitott házasságot is lehet korrekt, gerinces módon csinálni, és ha megfelel az érintetteknek akkor a világon senkinek semmi köze hozzá, meg lehet sunyiban, hazudozva, másikat kihasználva és átverve is. (...) Ahhoz viszont, ha valaki nem monogám, valakinek megfelel egy nyitottabb kapcsolat, ahhoz meg a világon senkinek semmi köze az érintetteken kívül."

#20- as megmondta a tutit ;)

Kit erdekel, hogy ki itel el, ki mit mond es gondol, ha te igy erzed jol magad, neked igy jo?

2013. aug. 16. 13:45
 106/135 anonim ***** válasza:
78%

Én mindig is undorodtam a házas pasiktól, magánéleti téren. Most 28 vagyok és soha eszem ágába se jutott lefeküdni egyikkel sem, annak ellenére, hogy bizony csapják a szelet rendesen.

1. nem szeretem elvenni, ami a másé, mert az mindig vonz maga után negatív érzéseket;

2. nem akarok a második helyen lenni, s úgy viselkedjen velem, mint akit bármikor levehet a polcról;

3. nem szeretem ha a másik fél kisajátítja magának a kommunikáció idejét, gyakoriságát;

4. nem akarok még véletlenül sem törvénytelen gyereket szülni neki (s gyerektartási és örökségi perekre járkálni - jobb dolgom is van ezeknél)csak azért, mert ő óvszer nélkül szereti, amit gondolom, hogy a feleség szabályoz olykor;

5. nem akarok szexrabszolga lenni olyan szempontból, hogy minden extrém dolgot megcsinálunk, s ő még mindig "csak olykor leszed a polcról", tehát semmi tiszteletet nem kapok;

6. nincs kedvem és időm sem hisztis feleségek fenyegetését hallgatni, illetve kémkedő közös ismerősök vagy szomszédok okozta idegességben élni a hétköznapjaimat.

Én mindezeket megspórolom azzal, hogy nemet mondok a csábosan kéjelgő és udvarló akármilyen foglalt és gerinctelen pasiknak.

A helyedben pedig azonnal le is zárnám, még ma ezt az egész marhaságot.

2013. aug. 17. 10:00
 107/135 anonim ***** válasza:
72%
101 es vagyok ,köszi a lepontozást,de nem érdekel, ez a véleményem.
2013. aug. 17. 11:53
 108/135 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó előtti: olyan, h törvénytelen gyerek, nemlétezik. Max.házasságon kívüli
2013. aug. 25. 16:46
 109/135 anonim ***** válasza:
87%

Ha belegondoltok, a csábítást mindig a nőkkel azonosítják. A férfi passzív "elszenvedője" a csábításnak, nem tud mit tenni ellene. Ez akkor is így van, ha nő csalja meg a férjét.

Ezért "tekerik lepedőbe" a nőket keleten, nehogy felálljon a farkuk, aztán még engednek a testi örömöknek, amibe a gonosz nő vitte őket.

Csak tudnám, miért a férfiak a teremtés koronái, ha egy kivillanó bőrfelület állati szintre viszi le őket.

2013. aug. 25. 17:01
 110/135 anonim ***** válasza:
100%

27.: (Ez a Kérdező volt):

"Ezért elváltunk barátsággal,de interneten tartjuk a kapcsolatot."

Nagy nyavalyát váltál el te barátsággal! Teli vagy elfojtott, mélyen ülő és lassan ölő haraggal, és feltettél ide egy kérdést, amiben úgy vered az embereket, úgy megosztod őket, hogy csak az első három oldal elolvasása után azt láttam, hogy baj van veled, de nem is kicsi. Jobb volna ez emberek vegzálása helyett, Kedves Kérdező, ha nem rájuk borítanád a sz.ros vödrödet, hanem elmennél egy pszichológushoz vagy egy pszichiáterhez és VÉGRE feldolgoztatnád a válást magadban. Mielőtt késő lesz.

A kérdésedhez a következő a válaszom:

Azért van ez így, mert a kulturális gyökerek környékén az van beásva az emberekbe, jó mélyen, hogy a pasi nem menne, ha a szerető nem túrna be a kapcsolatba. Ilyen egyszerű. Síma, egyszerű előítélet.

2013. aug. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!