Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
86-os vagyok,csak most tértem vissza. Így kezdted a kommented: "ma 14:15!! " de semmi nem szólt Nekem,hanem összevissza belekaptál mindenbe és reagálgattál azokra (amik érdekes módon valamiért....:)) sértik az önbecsülésed. Tehát a válaszomra tulajdonképpen nem is jött semmi.Nem mintha baj lenne.:)
Megjegyzem,a Jó Isten fog is,majd meglátod.
ma 11:56
Szia!
Nagyon sajnállak......én gyerekes pasival lehet nem is kezdenék!
De nézd a jó oldalát, nő végül is megszabadított tőle!
Nem az a lényeg,kinek milyen gyűrű van az ujján,mennyire foglalt!
HANEM! hogy ő mennyire tartja magát foglaltnak!
És itt lenne a lényeg!!!
de ezt ahogy látom a sok frusztrált,és kötekedő ember nem nagyon érti.....szerintük okoskodom.....hogyne!
de azért látom páran értik a lényeget!
Igazán bőrt húzhatnál már a fogaidra, kérdező.
Te, meg a 11:56-os válaszoló két teljesen eltérő világ vagytok, mert te bárkire rámászol, ő meg gondolkodik, mielőtt kikezd v.kivel.
Szerintem is azért szar ember a szerető, mert nem tud várni. Nincs azzal baj, ha egy kapcsolat elromlik, és egy új kibontakozik. De akkor csak, ha az korrekt. Nem bújok ágyba egy nős pasival, de ha szerelmesek lettünk, akkor kivárom, míg szakít, és tiszta lappal indítok.
Azt meg én nem bírom, mikor az egész balhét a volt feleségre kenik. Hát azért álljon már meg a menet! Persze, hogy hibás abban, hogy tönkrement a kapcsolat. De csak ebben!!! Nem abban, hogy a másik fél hazudott és átverte. Hát lehúztak együtt x évet, nem érdemel az a szerencsétlen őszinteséget? Akár egy próbálkozást, hoyg helyrehozzák, akár egy szép lezárást?? Tényleg az a megoldás, hogy megalázom és átverem? De semmi baj, hiszen még rá is kenhetem, az ő hibája, miért nem tutujgatta a hazug társát? Hát anyám....
A házasság két ember szövetsége, mindkét fél hibázhat, mindkettő miatt elromolhat. De mivel ketten kötöttek szövetséget, kettejük dolga is rendezni, akármi is lesz a vége. Nem léphet be egy harmadik, mert neki nem tiszte. És ha bármelyik fél is úgy gondolja, hogy ennek ellenére belépteti, akkor az az én szememben nem korrekt, nem adta meg a tiszteletet a volt társnak. Meg persze nem is egy tökös ember, ez egy gyáva megoldás.
A szerető pedig érzéketlen, és szerintem hatalmas kockázatot is vállal, mert sosem tudhatja, hogy vele ez mikor fog megtörténni.
Nekem soha nem kéne egy olyan pasi, aki az orrom előtt veri át a feleségét. Könnyen kerülhetek a feleség szerepébe. Eleve nehéz tisztességes embert találni, hát nem választok olyat, aki nyíltan vállalja, hogy képes ilyenre.
"
-a férfi szereti még a nőt,nem tudja eldönteni hogy ez barátság,szerelem,reménykedik hogy visszajön az a valami,ami elment nyaralni a kapcsolatból,talán csak idő kell...de addig is vannak szexuális vágyaik "
Hát ez mekkora ellentmondás már! :)))))
Ha kicsit is szereti, akkor hogy dugna már félre??
Vagy jelen esetben kutyákról beszélünk, akiknél az ösztön erősebb? Jön a nőstényállat, farok feláll, ész megáll?
Mert ha állatokról beszélünk, akkor mindent értek. De feltételezem, hogy a "férfi" a "férj" szó embert jelent. Ebben az esetben pedig nem győzhet a szexuális vágy az értelem és a tisztesség felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!