Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek

a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!

Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

Ki is fejteném,hogy miért:

-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem

- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással

-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra

Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 22. 11:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/135 anonim ***** válasza:
78%
Hát, te meg azt próbálod bizonygatni, hogy nem a pasi a hibás, nem is a szerető, hanem a megcsalt feleség. Érdekes megközelítés. Ez volna a "modern gondolkodás"? (Tényleg, az milyen szerinted?)
2013. jan. 22. 12:31
 32/135 A kérdező kommentje:

28-as!

elolvastam,büszke lehetsz magadra,de készülj fel,hogy szerintem kegyetlenül le leszel pontozva!! :)

meleg vagy,hogy így undorodsz a nőktől?

29-es!

Igazad van!

Most döntsétek már el,a férfi,vagy a szerető a hibás,folyton variáljátok a mérleget!

30-as!

Megnyugodhatsz,én sem élnék a te világodban,ahol az asszony nem megfelelően bánik a férfival,emberszámba sem veszi,aztán csodálkozik hogy máshol keresi a szeretetet.....

2013. jan. 22. 12:31
 33/135 anonim ***** válasza:
66%
Najó, asszem feladom, mert értelmes vitatkozásra vagy érvelésre alkalmatlan vagy, megvártam az ötödik oldalt, de csak egymondatos odamondogatásokra futja belőled. Pápá.
2013. jan. 22. 12:35
 34/135 anonim ***** válasza:
89%
Osszetevesztesz valakivel, ugyanis azt mondtam, hogy a kapcsolattal van gond, ha harmadik belefer. Egy kapcsolat meg 2 ember ugyebar, nem csak egy feleseg... bar lehet, hogy neked csak te szamitasz... ez esetben pedig ne tegyel szemrehanyast a ferjednek...
2013. jan. 22. 12:37
 35/135 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Vállalom a lepontozást. Engem megcsalt a férjem. Vele vagyok még most is, és a kapcsolatunk jobb mint a kezdetekkor.

Annyira banálisan derült ki a dolog, hogy a filmekben is ritkán látjuk.

A lényeg: összetörtem. Totálisan. Az első az volt, hogy egy nagy nejloonzsákba szórtam a cuccait.

Pokoli napok voltak.

Végződhetett volna válással is, amikor a mit sem sejtő barátnőm eljött és hozott nekem egy könyvet:

[link]

Bőgve olvastam végig, sok hibámra rádöbbentett. Mert nyakig sáros voltam én is.

Leültünk és átbeszéltük.

Ő is én is rájöttünk, hogy a házasságunkat, amiben annyi jó volt, majdnem elcsesztük apróságok miatt.

2013. jan. 22. 12:38
 36/135 anonim ***** válasza:
85%
Te tényleg ilyen nehezen értesz? Szegény sanyarú sorsú férfi lezárja a régi kapcsolatot a hétfejűvel, aztán új életet kezd. Akkor férfi. Az ilyen kis pityogó, feleségre panaszkodó, önsajnáltató emberutánzat meg kéne a francnak.
2013. jan. 22. 12:38
 37/135 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem tudod felfogni, hogy ha asszonyka nem alkalmas feleségnek és nem hajlandó változtatni a viselkedésén, akkor el kell tőle válni. Tudsz olvasni? Tudod értelmezni ezt?

Megjegyzem már az elég primitív dolog, hogy szerinted automatikusan csak a feleség lehet hibás, a férj lehet megcsaló és a szende szüzike lehet a szerető. Most komolyan, számos helyen meg a férj veri az asszonyt és az kefél félre, nem igazán értem, miért osztottad le egyből a nemeket is.

(Újabb jele annak, hogy egyetlen dolgot vársz: önigazolást.)

2013. jan. 22. 12:39
 38/135 A kérdező kommentje:

ma 12:38

Szia!

Örülök neki,hogy végül minden jól alakult,és sikerült átjutni a nehézségeken! :)

Erős voltál,és nem mást hibáztattál,csak hogy báránybőrbe bújtatott farkasként újjal mutogathass az emberekre!

2013. jan. 22. 12:41
 39/135 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező! Igazad van én veled értek egyet. Milyen primitív felfogás csak az egyik felet hibáztatni...?!
2013. jan. 22. 12:43
 40/135 anonim ***** válasza:
74%

"báránybőrbe bújtatott farkasként újjal mutogathass az emberekre"

Kicsi probléma van... Kérdező, te épp ezt teszed. Csak a másik oldalról. :D Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

(Hol is olvashattam ezt a remek mondatot...? Hol?)

2013. jan. 22. 12:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!