Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?
Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek
a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!
Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
Ki is fejteném,hogy miért:
-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem
- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással
-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra
Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
28-as!
elolvastam,büszke lehetsz magadra,de készülj fel,hogy szerintem kegyetlenül le leszel pontozva!! :)
meleg vagy,hogy így undorodsz a nőktől?
29-es!
Igazad van!
Most döntsétek már el,a férfi,vagy a szerető a hibás,folyton variáljátok a mérleget!
30-as!
Megnyugodhatsz,én sem élnék a te világodban,ahol az asszony nem megfelelően bánik a férfival,emberszámba sem veszi,aztán csodálkozik hogy máshol keresi a szeretetet.....
Szia!
Vállalom a lepontozást. Engem megcsalt a férjem. Vele vagyok még most is, és a kapcsolatunk jobb mint a kezdetekkor.
Annyira banálisan derült ki a dolog, hogy a filmekben is ritkán látjuk.
A lényeg: összetörtem. Totálisan. Az első az volt, hogy egy nagy nejloonzsákba szórtam a cuccait.
Pokoli napok voltak.
Végződhetett volna válással is, amikor a mit sem sejtő barátnőm eljött és hozott nekem egy könyvet:
Bőgve olvastam végig, sok hibámra rádöbbentett. Mert nyakig sáros voltam én is.
Leültünk és átbeszéltük.
Ő is én is rájöttünk, hogy a házasságunkat, amiben annyi jó volt, majdnem elcsesztük apróságok miatt.
Miért nem tudod felfogni, hogy ha asszonyka nem alkalmas feleségnek és nem hajlandó változtatni a viselkedésén, akkor el kell tőle válni. Tudsz olvasni? Tudod értelmezni ezt?
Megjegyzem már az elég primitív dolog, hogy szerinted automatikusan csak a feleség lehet hibás, a férj lehet megcsaló és a szende szüzike lehet a szerető. Most komolyan, számos helyen meg a férj veri az asszonyt és az kefél félre, nem igazán értem, miért osztottad le egyből a nemeket is.
(Újabb jele annak, hogy egyetlen dolgot vársz: önigazolást.)
ma 12:38
Szia!
Örülök neki,hogy végül minden jól alakult,és sikerült átjutni a nehézségeken! :)
Erős voltál,és nem mást hibáztattál,csak hogy báránybőrbe bújtatott farkasként újjal mutogathass az emberekre!
"báránybőrbe bújtatott farkasként újjal mutogathass az emberekre"
Kicsi probléma van... Kérdező, te épp ezt teszed. Csak a másik oldalról. :D Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!
(Hol is olvashattam ezt a remek mondatot...? Hol?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!