Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben az esetben, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben, miért folyton a szeretőt kell elítélni, mikor a férfi az, aki udvarol neki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő,egy házas emberrel kezd,akkor folyton mennek

a köpködések,illetve a mocskolódások,hogy belerondított egy családba!

Szerintem ez nevetséges,és iszonyat primitív,és a buta emberek szokása!

Ki is fejteném,hogy miért:

-a nő a legtöbb esetben szingli,tehát ő nem csal meg senkit sem

- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással

-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra

Olvasgattam hasonló kérdéseket,és szörnyű hogy pl ennél a kérdésnél milyen primitív válaszok érkeztek,bár szerencsére normális,modern gondolkodású emberek is írtak,akik persze jól le lettek pontozva: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. jan. 22. 11:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/135 anonim ***** válasza:
82%

KÉrdező: netán te is szerető vagy, hogy ennyire véded őket?

A kérdésre válaszolva:

ha nekem nőként egy házas férfi udvarolna, rögtön elküldeném a francba.

Miért:

- mert nem akarok senki kapcsolatában harmadik fél lenni

- nem akarok fájdalmat okozni olyannak, aki nekem a büdös életben nem ártott (feleség, esetlegesen gyerekek)

- ha már elve rossz a házasság, akkor sem akarom annak a teljes tönkretételére bíztatni a pasast, mikor esetleg helyre is hozhatná

- egy ilyen emberben nem lehet megbízni (nem tiszteli annyira azt, akinek örök hűséget fogadott, hogy felnőtt ember módjára lezárja a dolgot, mielőtt új életet kezd)

- sosem tudhatom, hogy igazat mond-e (hányan állítják mégis, hogy nem működik a házasság, és közben csak izgalomra vágynak? Hányan mondják, hogy csak papíron vannak együtt, miközben mégsem? Hányan mennek félre, mert a feleség nem szexelhet veszélyeztetett terhesség miatt?!)

Az számomra nem kifogás, hogy ha nem velem kezd, kezd mással. Jó, akkor kezdjen mással. Én akkor sem állok össze gerinctelen disznókkal, az csak engem minősítene, ha ilyen kifogásokat gyártanék magamnak.

Attól még hogy én szingli vagyok, és nem csalok meg senkit, még semmi jogom más kapcsolatába belepofátlankodni (kérdem én, te pl. hogy éreznéd magad, ha egy szingli nő, akivel lelép édesapád így mentegetné magát?)

Sokszor a kapcsolat úgy sem működik, ez csak rásegít a döntéshozatalra: olyan akaratgyenge féreghez nekem ne legyen közöm, aki képtelen kiállni magáért és meghozni a saját döntését, hanem egy 3. fél kell neki ehhez.

"na de a nő mikor hibáztatja magát,hogy valamit ő is elég szépen elcseszhetett,hogy idáig fajult a dolog? :D hmmmm?"

Nyilván ilyen is van, ahol a nő is hibás, sőt. Viszont akkor sem az a megoldás, hogy másik után nézünk, mert gyávák vagyunk kilépni az előzőből, hanem az, hogy LEZÁRJUK, ha nem tudjuk megoldani, és UTÁNA keresünk újat. Nem tudom, miért olyan nehéz ezt megérteni.

2013. jan. 22. 11:32
 12/135 anonim ***** válasza:
41%

Én azt nem értem, hogy egy olyan ember, aki szeretőként került be egy kapcsolatba-tehát tudja, hogy a pasi foglalt, az hogy meri venni a bátorságot, hogy a másik két ember kapcsolatáról bármit is és bár hogy is megnyilvánuljon?

Ez még akkor is igy van, ha mondjuk a két fél csak papiron él házasságban, de a valóságban nem.Mert egymással akár milyen megállapodásban vannak, akár milyen érdekek miatt.

Irtózatosan egy primitiv és buta nőnek tartom az ilyen embert.

2013. jan. 22. 11:36
 13/135 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom, Te is egy nős férfinak a szeretője vagy, vagy már szét is robbantottál egy családot, azért vagy ennyire megértő az ilyen nőkkel. Attól, hogy az ilyenekről sokan nincsenek jó véleménnyel, még nincs felmentve a férfi sem, mind a ketten hibásak. Szerintem legtöbbször ezek miatt alakul ki ilyen helyzet:

- Gátlástalan és önző a nő, nem érdekli, hogy mi lesz a feleséggel vagy hogy csonka családban nőnek fel gyerekek

vagy

- Nincs önbecsülése, nem akarja kisajátítani a férfit, megelégszik a guminő szereppel

Még egyszer: a férfi se jobb, aki belemegy egy ilyenbe, de mivel a nőkre hegyezted ki a témát, arra a részre reagálok.

"- ha a férfi nem vele kezd,akkor úgyis kezdeni fog mással " - Remélem érzed Te is, hogy mennyire nevetséges érv.

"-sokszor a kapcsolatuk úgysem működik,ez csak egy löket,rásegítés a döntéshozatalra " - Mindenki el tudja dönteni, milyen a kapcsolata és akar-e válni, nem kell "segíteni".

Az meg, hogy primitívnek és butának nevezed azokat, akik elítélik ezt, téged minősít.

2013. jan. 22. 11:43
 14/135 A kérdező kommentje:

a párom és keres egy másik nőt, akivel majd minden jobb lesz (persze ideig óráig),

Nem ideig-óráig,sokszor a férj tényleg lezárja az előző kapcsolatát,ha a szerető kitartó,és megadja neki azt,amit hiányolt :)

Az előző párommal szeretők ként kezdtük,majd szép lassan össze is költöztünk,4 évet voltunk együtt,engem nem csalt meg(tudom ezt is előszeretettel hangoztatják),nem ezért mentünk szét,én döntöttem így más okból.

Pár példa,hogy milyen volt a kapcsolatában a nő:

-depressziós,kötekedős,ingerlékeny,a pasin vezette le

-havonta egyszer történt szex

-nem főzött,takarítást félvállról vette,a pasi éjjel nappal gürcölt,meleg kaját nem érdemelt

-a gyerekeket az apja ellen,és ellenem uszította,mikor kiderült,de szerencsére már megszerettek :)

2013. jan. 22. 11:46
 15/135 anonim ***** válasza:
22%

14

Értő olvasást kívánok néked:DD

+Nem vagyok szerető-ha mond ez neked bármit is:D

2013. jan. 22. 11:47
 16/135 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező! Még mindig azt nem értem, hogy oké... Legyen hisztis, ingerlékeny meg bármilyen a nő, el lehet hagyni, ennyi. Nem kell ezért félrekefélni.

Van szája a pasinak, mondja el a nőnek, hogy neki ez így nem tetszik és lelép, ha valami nem változik, dolgozzanak azon, hogy menjen a boldog együttélés, szerintem egy házasság erről (is) szól. Nem, ő inkább keresett egy másik nőt (téged talált) és addig-addig amíg csak elhagyta a régit. Szerinted ez mi, ha nem gyávaság?

És igenis ideig óráig, mivel te magad mondtad, hogy nem lett belőle életre szóló szerelem, vége van. Na látod, erről van itt szó.

2013. jan. 22. 11:51
 17/135 anonim ***** válasza:
65%

És az nem segített volna nagyobbat az önbecsüléseden ha az előző "párod" nem azért választ téged mert téged jobb dugni?

És honnan tudod hogy nem a felesége dobta-e ki? Hmm? :)

2013. jan. 22. 11:53
 18/135 anonim ***** válasza:
36%
Aztán a volt pasid sunnyogott vissza a volt asszonyához, csak ezt már nem írtad le. Jaj, tuúúdom, nem így lett. :)
2013. jan. 22. 11:53
 19/135 anonim ***** válasza:
85%

"Pár példa,hogy milyen volt a kapcsolatában a nő:

-depressziós,kötekedős,ingerlékeny,a pasin vezette le

-havonta egyszer történt szex

-nem főzött,takarítást félvállról vette,a pasi éjjel nappal gürcölt,meleg kaját nem érdemelt

-a gyerekeket az apja ellen,és ellenem uszította,mikor kiderült,de szerencsére már megszerettek"

Ebben az esetben férfiként elválok. Nem akkor amikor van egy MÁSIK, hanem előtte. Magam miatt. Ha valaki ellenem neveli a gyereket stb. úgy vágom ki mint macskát sz.rni. És igen keresek egy normálisabbat. De ha nem akad, akkor sem vagyok benne egy ilyen kapcsolatban.

2013. jan. 22. 11:54
 20/135 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, én általában azt ítélet el, aki a saját értékrendjét erőszakos módon a másikra akarja kényszeríteni... a feltett kérdésben meg az a véleményem, hogy egy nyitott házasságot is lehet korrekt, gerinces módon csinálni, és ha megfelel az érintetteknek akkor a világon senkinek semmi köze hozzá, meg lehet sunyiban, hazudozva, másikat kihasználva és átverve is. Szóval az ördög már megint a részletekben lakik, mint általában mindig.

A hazugot, a hazugságot pártolót meg több-kevésbé joggal ítélik el szinte az összes létező értékrend szerint. Ahhoz viszont, ha valaki nem monogám, valakinek megfelel egy nyitottabb kapcsolat, ahhoz meg a világon senkinek semmi köze az érintetteken kívül.

2013. jan. 22. 11:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!