Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelt kérdés
Több elvárt férfitól hallottam már ezt, hogy mennyit dolgozott, az asszony csak költötte el a pénzt és miután elváltak is jól lehúzta mindennel, a gyerekeket is sokszor ellene nevelte. Egyik rokonomnál konkrétan tudom, hogy villamosmérnökként háromszor annyit keresett, mint a felesége, aki tanárnő volt. A házon, amit felépítettek ő dolgozott saját kezűleg is, amellett, hogy a telek is a szüleitől volt. És végül válás után őt tették ki, szegény bele is betegedett. Persze biztos van a másik fajta is, aki elissza vagy elkártyázza a pénzt, de az biztos, hogy a közös lakás általában a nőnek marad, akkor is, ha jóval többet rakott bele a férfi.

okt. 7. 11:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/137 anonim ***** válasza:
83%

#12 A férfiak építették a világot, hát beszarok...

Saját nagyanyám élete végéig szomorkodott azon hogy nem engedték tanulni, mert lánynak született. Így könnyű "építeni a világot". Én inkább úgy mondanám hogy visszafordithatatlanul tönkretettétek a saját kényelmetek és egotok miatt. Ahhoz hogy egy férfi "építeni" tudjon, az kellett, hogy az anyja és/vagy a felesége el legyen nyomva. A társadalmi berendezkedésünk miattatok hierarchia, és ez a hierarchia tesz tönkre mindent. A gazdasági berendezkedésünk meg rosszból (feudalizmus) ment át még rosszabba (kapitalizmus).

Háborúk nélkül egy nyamvadt konfliktust sem tudtok megoldani mióta világ a világ (nem úgy mint a nők [link] )

de úgyis tökmindegy, mert hála nektek, az egész bolygó haldoklik.

"Uuu mindent mi építettünk ám!!!" lehet nem kellett volna.

De a vicc az, hogy még te is kihagyod a nők hozzájárulását a világ építéséhez. Kajak elhiteted magaddal hogy a nők kb csak az ablak mellett üldögéltek és kavargatták a bablevest millenniumokon keresztül. Nem.. A nők is dolgoztak, csak épp a presztízst adó munkáktól és tanulástól üldöztétek el őket erőszakkal.

okt. 7. 13:16
 22/137 anonim ***** válasza:
82%

Ezért gazdasági alapon működő érdekkapcsolat a legtöbb házasság.

A vagyon veszi át a szeretet szerepét. Köszi nem!

okt. 7. 13:17
 23/137 anonim ***** válasza:
19%
14. Ez kivételesen pont jó példa. Régebben azért más világ volt, most kezdett eldurvulni ahogy hullanak szét a közösségek, a nemek pedig egyre inkább egymás ellen fordulnak (fordítják őket).
okt. 7. 13:22
 24/137 anonim ***** válasza:
0%
21. Én nem azt mondtam hogy nem erősek és nem dolgoztak. Háborúzni meg a franc se akar, csak egy-két debil meg a hatalmasok.
okt. 7. 13:25
 25/137 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy semmit sem csinált és ezeket főleg olyanoktól hallottam, akikben válás után maradt egy kis tüske, lehet harag is van bennük. Szerintem az manapság ritka, hogy valaki kizárólag háztartásbeli legyen és ne dolgozzon. Nem arról van szó, hogy nem jár elismerés a háztartás vezetéséért, de fordítva is legyen értékelve férfi, ha dolgozik, túlórákat vállal és áldozatokat hoz a családjáért, mert sok esetben ezt érzem, hogy erre panaszkodnak legtöbben, hogy hiába tettek bele sokat, a feleségük csak kritizálta őket.

okt. 7. 13:30
 26/137 anonim ***** válasza:
22%
Meg az a gond hogy a múltba révedünk és előkerülnek a női sérelmek, nem azzal foglalkozunk hogy mi van MOST! Egyik nem sem szent, de azért nézzük már meg hogy mit csinálunk egymással. A nők meg nagyon elszálltak maguktól, ez tényállás.
okt. 7. 13:36
 27/137 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nem a férfiaknak lehúzás, hanem a nőknek. Kutatások tömkelege van arról, hogy a férfinak megéri megházasodni, a nőnek nem. Azok a nők, akik nem házasodnak meg és nem alapítanak családot boldogabbak és tovább élnek. Ellentétben a férfiakkal, akik akkor élnek tovább és tartalmasabb életet, ha megházasodnak. Mióta világ a világ a férfiak a nők hátán felkapaszkodva érték el az életben, amit elértek. Élősködők. Úgy, de úgy megnéznék egy olyan világot, ahol a nők nélkül kéne boldogulniuk és mindent megcsinálniuk, mert csak magukra számíthatnának. Öröm lenne nézni.
okt. 7. 13:42
 28/137 anonim ***** válasza:
73%
Én is sok mindent hallottam pasiktol, a fele sem volt igaz. Sőt, ők akarták elhúzni az asszonyt.
okt. 7. 13:44
 29/137 anonim ***** válasza:
72%

"Mondjál olyat amikor nem a pasi adott bele többet a kapcsolatba."

Nagyon nagyon sokszor előfordul.

okt. 7. 13:45
 30/137 anonim ***** válasza:
23%
27. Ezt ugye te sem gondolod komolyan? 🫢
okt. 7. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!