Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelt kérdés
Több elvárt férfitól hallottam már ezt, hogy mennyit dolgozott, az asszony csak költötte el a pénzt és miután elváltak is jól lehúzta mindennel, a gyerekeket is sokszor ellene nevelte. Egyik rokonomnál konkrétan tudom, hogy villamosmérnökként háromszor annyit keresett, mint a felesége, aki tanárnő volt. A házon, amit felépítettek ő dolgozott saját kezűleg is, amellett, hogy a telek is a szüleitől volt. És végül válás után őt tették ki, szegény bele is betegedett. Persze biztos van a másik fajta is, aki elissza vagy elkártyázza a pénzt, de az biztos, hogy a közös lakás általában a nőnek marad, akkor is, ha jóval többet rakott bele a férfi.

okt. 7. 11:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/137 anonim ***** válasza:
86%
Én inkább abban hiszek, hogy a férfiak kizárólag azt tartják számon, amit ők raktak a kapcsolatba, azt viszont sosem, amit a nők. A házból való kipenderítés pedig elcsépelt duma. Nem igy működik, ha meg simán odaadta az exnejének, akkor úgy kell neki.
okt. 7. 12:23
 12/137 anonim ***** válasza:
8%

"Én inkább abban hiszek, hogy a férfiak kizárólag azt tartják számon, amit ők raktak a kapcsolatba, azt viszont sosem, amit a nők."

Mondjál olyat amikor nem a pasi adott bele többet a kapcsolatba.

Hímsoviniszta dumának hangzik, de ezt a világot nagyjából a férfiak építették fel, a nők többsége csak beteszi magát, bizonyítják ezt évek óta a nemzetközi romcsi filmek.

A nő általában elfogadó-befogadó fél, csak úgy mint a szexben.

Ettől még léteznek erős, korrekt nők akik nem csak a lehúzást képviselik, csak kevesen vannak.

okt. 7. 12:32
 13/137 anonim ***** válasza:
64%
10, ez csak egy ok, a végeredmény ugyanaz: apuka nem vesz részt a nevelésben, nem apja a gyereknek. Oka lehet ezer meg egy, de ha nincs ott, akor nincs ott, a gyerkenek ez az egy számít.
okt. 7. 12:35
 14/137 anonim ***** válasza:
84%

12: azért az is vicces, amikor minden random pasi sorsközösséget akar vállalni azokkal a férfiakkal, akik a világot építették, amikor az a férfi népesség max. 20%-a... közben meg rengeteg undorító véglény pasas van, aki semmit nem csinál és mindenkit kihasznál. Az meg a másik része, hogy bizony voltak nők, akik tettek a világért, csak el lettek lehetetlenítve a nemük miatt meg férfiak sajátjaikként mutatták be az eredményeiket (pl. a NASA-nál az '50, '60-as években dolgozó afroamerikai tudósnők, hogy csak egy ismertebb példát hozzak).

Minden eset más és más, és b.ott sok olyan eset van, amikor egy nő ugyanannyit vagy többet tesz bele egy adott kapcsolatba. Pl. a szüleimet tudom mondani, anyukám 6, apukám 8 órában dolgozott, a házimunka 85-90%-át anyukám csinálta. Velünk, gyerekekkel meg 99%-ban anyukán foglalkozott, apukám annyit, hogy kb. 14 éves koromig kocsival elvitt a suliba, és az alatt panaszkodott, hogy a mai gyerekek mennyire bunkók. Nem keresett sokkal kevesebbet sem, mint apukám. És ez nem egyedülálló eset.

okt. 7. 12:41
 15/137 anonim ***** válasza:
88%

Pont annyira lehúzás mint egy gazdagabb nőnek.

A házassággal önként vállalod a vagyonközösséget.

Ha nagy vagyonod van és van egy kis eszed akkor kötsz szerződést.

Ha nem kötsz és bukod házad amit te építettél fel akkor te vagy a hülye, nem a házasság intézménye.

(Másik kérdés, hogy melyik nő menne úgy hozzád és szülne gyereket, hogy alá kell írnia egy szerződés, miszerint válás esetén mehet albérletbe a gyerekkel.)

okt. 7. 12:51
 16/137 anonim ***** válasza:
71%
A házasság csak kevés embernek nem lehúzás az életében. Rengeteg esetben inkább a nőknek szar, mivel sokkal több a lusta here, aki semmit sem tesz a házasságba a farkán kívül. Az otthoni munkákat meg a közös gyereket messziről kerüli, kizárólag az asszony nyakába varja, mert ő farokkal született. Nehogymá neki bármit is kelljen tenni..... Ezért is csökken a nők gyerek vállalási kedve.
okt. 7. 12:54
 17/137 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nemtől függetlenül sok ember járt már pórul, ami a házasságot illeti.

Lehet, hogy házassági szerződést kötni nem is ostobaság..

okt. 7. 13:05
 18/137 A kérdező kommentje:

Lehet, de akkor az van, amit a 15-ös írt, hogy nem biztos lenne házasság, mert bizalmi probléma lépne fel.

okt. 7. 13:08
 19/137 anonim ***** válasza:
89%
Én pl. teljesen szerződéspárti vagyok, amíg az mindkét féllel szemben korrekt. Pl. nekem teljesen oké az, ha vki pl. a vállalkozásának a profitját nem akarja megosztani vagy ki akarja számolni, ki mit költött a házra... de pl. ha apuci a pénzes és anyuci gyerekkel otthon marad, az be legyen biztosítva, ne az legyen, hogy 1éves a kölök, apuka összejön vmi díszk...val, aztán anyuka ki van dobva gyerekkel együtt és egy centet nem kap.
okt. 7. 13:12
 20/137 anonim ***** válasza:
72%

Nézzük ezt ez esetben egy háztartásbeli nő szemszögéből kicsit sarkosan (aki szerinted csak otthon volt és költötte a pénzt)

Valójában mit is csinálhatott ő?

- Takarított

- Gyereket nevelt

- Főzött

- Mosott a családra

Ezek természetes dolgok...hát hogyne. Csak éppen fizetés nem jár érte, rosszabb esetben jó szó se.

Nem lenne lehúzás ha egy nő aki éveken át "ingyen kiszolgálta" a családját egyszer csak hoppon maradna mert a férjnek éppen válni támad kedve mert megismert egy fiatal, feszes nőt?

okt. 7. 13:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!