Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak is kell jegyűrű?
Tehát összesen 3 gyűrűt fizet a férfi? Wow... Milliomosoknak való a házasság úgy tűnik.
A baj itt az, hogy idősekről beszélsz. Náluk még evidens volt a közös választás, sőt külön kis öröm lehetett így járni a boltokat. De manapság sok nő elvárja hogy a férfi fizessen mindhámat - hogy miért? Nem kell túlfilózni: "Mert ő a férfi és kész és fizesse mindhármat". Ez olyan szomorú amúgy és nem csak anyagilag. Szerintem romantikus dolog lehet körbejárni a boltokat együtt és végignézni, hogy milyen legyen ami mindkettejüknek tetszik és együtt ki tudják fizetni. Amit fentebb írtam, ott nem is érzem azt, hogy társak lennének, hanem az egyik fél parancsolgat, elvár, a másik ugrál, teljesít. Borzasztó lehet így élni.
Idősekről... :-D Majd megmondom nekik, hogy idősek, bár mindketten letagadhatnának éveket a korukból...
Minden esetre én sem problémáznék, ha nem lenne meglepetés a lánykérés, hanem közösen vennénk meg a gyűrűt azzal a párommal, akivel erre sor kerül a jövőben. Nem ez a lényeg, hanem, hogy jól működjön a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!