Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg minden házasságban élő férfi flörtölget más nőkkel? Az ilyen férfiaknak a fordított eset mennyire elfogadható? (Nő flörtöl más férfiakkal)
Vajon tényleg minden házasságban élő nő flörtölget más férfiakkal?
A másik kérdés, hogy ennek milyen okai lehetnek?
Én flörtölgetek de semmi alapja nincs. Jóban kell lenni a női kollégákkal ennyi. Kérdés h mi számít flörtnek. A szemkontaktusnál, meg a bókoknál, esetleg erotikus célzatú ugratásnál többet nem nagyon szoktam. A nők 99%-a elég intelligens, és tudja h párkapcsolatban élek, ezért veszik a lapot, kicsit flörtölnek, azt annyi. De volt aki félreértette már. Szóval vigyázok.
Természetesen nem esne jól, ha látnám h a feleségem flörtöl, sőt, valszeg, le is verném az arcát annak a csávónak, akivel flörtöl. Ennek ellenére tudom, h szokott, mert rendkívül nyílt, és naív, és ezt rengeteg tapló félreérti. Ez eléggé bánt, mert a férfiak mások mint a nők, bennük semmiféle szociális érzékenység nincs, simán ráugranak arra is, akiről tudják, h x éve párkapcsolatban él. A nőkben is megvan az, h beindulnak rád csak azért mert van nőd, viszont több bennük az etika, és vissza tudják fogni magukat. A csávók, főleg az üzleti életben dolgozók, sajnos teljesen gátlástalanok.
Viszont megbízok a feleségemben, és kész. Minek marcangoljam magam? Ha baj lenne, úgyis hamar kideríteném. Egyébként ha eljut megcsalásig a dolog, ott a párkapcsolatban is gondok vannak.
Nem rosszindulatból mondom, de szerintem a bő 80%-uk igen. Legalábbis a munkahelyemen ezt veszem észre a férfiaknál. Azt pedig nem hiszem, hogy mindnek ronda/hárpia felesége lenne... sőt, kettőről is tudok, akitől már kaptam sajnos megjegyzéseket, hogy nekik pl. fiatal feleségük és pár hónapos kisbabájuk van otthon... felfordul a gyomrom az ilyen emberektől, nem is értem hogy van arcuk egyáltalán megpróbálni flörtölni így, de mindegy...
Nők oldaláról az én környezetemben jobb a helyzet, náluk jóval kisebb arányban figyeltem meg, hogy flörtölnének a házasságban élők. Bár hozzáteszem, a legtöbb női ismerősöm kisgyerekes anyuka, nekik kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy a flörtölésen járjon az eszünk.
"esetleg erotikus célzatú ugratásnál többet nem nagyon szoktam"
"De volt aki félreértette már."
Álljon meg a menet! Azért ne a nő, vagy akár a férfi legyen a hülye, ha egy-egy ilyet "félreért".
Tapasztalatom szerint az ilyen ugratások leginkább arra szolgálnak, hogy az illető felmérje az esélyeit a másiknál. Pozitív visszacsatolás - a magas labda leütése - esetén pedig előbb-utóbb szexbe torkollik az évődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!