Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért teljesen normális ha egy férfi eltart egy nőt, de fordított esetben meg mindenki rémüldözik?
még nincs egyenrangúság az még hosszú folyamat és sosem lesz igazán egyenrangúság csak kisebb körökben (pl család, amire jelenleg is akad példa)
ne is akarjunk egyenrangúak lenni. két különböző világ, két különböző nem, különböző adottságokkal ugyanabban a társadalomban.
miféle egyenrangúságról beszélünk?..
kezdem azzal hogy lany vagyok es nem azert velekedek igy mert el szeretnem tartatni magamat...nagyon jol meg elek ferfi tamogatasa nelkul is
de
van ami a ferfi dolga
lehet hogy maradi vagyok. de szerintem egy ferfi dolga eltartani a csaladjat. sajnos ez manapsag nem megy konnyen. szukseg van a no fizetesere is.
de nem szabad elfeledkezni arrol hogy vannak dolgok amikben nem lehetunk egyenlok. es nem is kell hogy azok legyunk. egy ferfi legyen ferfi. en elvarnam hogy dolgozzon a parom, sosem lennek olyannal aki el tudja viselni hogy en tartom el ot
7# teljesen igazad van
szerintem egy no dolga az otthon megteremtese
egy no legyen no
de ha randira megyek ne hagyja a srac hogy kifizesem a sajat reszem
es en ha egyutt fogunk elni nem fogom elvarni hogy viragot locsoljon vagy ablakot pucoljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!