Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy olyan fordított világhoz, ahol a pasiknak lenne ciki, ha sok nővel lefeküdnének, és a lányok akkor lennének menők, ha minél több pasival szexelnének?
Figyelt kérdés
2014. nov. 13. 17:37
1/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyik féltő se menő, de magánvélemény
2/15 anonim válasza:
Egy ilyen világban engem minimum ötször köveztek volna halálra.
3/15 anonim válasza:
Nem jönne be, nem akarok lúzer lenni de minél több férfivel sem akarok szexelni. Jó ez így, ahogy most van.
5/15 anonim válasza:
De jo lenne,akkor en.kurv*znam.le az osszes fiut
6/15 anonim válasza:
HA megtehetném akkor sok nővel lefeküdnék, mind1 hogy ciki vagy sem.
7/15 anonim válasza:
Asszem, hogy bevállalnám, hogy reebancnak tartsanak. :D
8/15 anonim válasza:
Nem ítélném el azt a mélységes dühöt, amit ez a férfiakból (per pillanat a nőkből) kiváltana. Igazságtalan lenne - csak úgy, mint a jelenlegi helyzet.
Képzelj el egy matriarchális rendszert, ahol minden a jelenlegi ellentéte. :D Teljes mértékben érthető lenne a "maszkulinisták" (feministák férfi verziói) igazságért és egyenlőségért való küzdése.
9/15 anonim válasza:
akinek van agya az tudja hogy genetikailag a nőnek és az állatvilágban a nőstény egyedeknek az a célja hogy a lehető legjobb adottságú hímet keressék még a hím egyednek fontos volt emellett az is hogy minnél jobban szétszórja a "magvait" ettől eltekintve régen szánalmas ha bármelyik nembéli is többnek gondolja magát azért mert többször dugott.
10/15 anonim válasza:
Nekem tökmindegy, én MGTOW vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!