Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy viselnétek, ha a párotok szemöldök-, száj-, szemtetoválást csináltatna kb.150 ezer értékben, elfogadnátok? A férfiaknak ez amúgy tényleg nem is tetszik?
A férjemnek tetszik, HA ízléses.
Egy jól elkészített sminktetováláson nem látszik, hogy nem csak smink.
Hát ha a tudtom nélkül csinálná, akkor meg is haragudnék rá + én ki nem állhatom az ilyesmit.
Nehezen tudnék vele megbékélni, az biztos, de hogy sikerülne-e, azt nem tudom.
Rá se bírnék nézni..
Ez meg akkora baromság, hogy a jól elkészítetten nem látszik, hogy tetoválás. Már hogy a büdös fenébe ne látszana???
Ha tényleg igényes, profi helyen készítik, tényleg nem látszik annak. A szemöldök tetoválás is túlmutat már az idióta fekete csíkokon, sávokon, már a természeteshez közeli szín, és a szálanként tetoválás a trend. A száj tetoválásnál is a szín tetoválás megy most, nem az éles kontúr, szemnél is a satír, illetve a kontúr. Ezek, ha tényleg profin vannak megcsinálva, akkor nem több, mint egy szolid smink, amit nem kell minden reggel feltenni. Az is igaz, hogy ez nem 150 000-be kerül, hanem egy kicsit több (összességében).
Az ízléstelen, erős, természetellenes ódivatú sminktetoválás szerintem is közönséges (lásd csodálkozó szemöldök), én spec. hányok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!