Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, hogy viselnétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogy viselnétek, ha a párotok szemöldök-, száj-, szemtetoválást csináltatna kb.150 ezer értékben, elfogadnátok? A férfiaknak ez amúgy tényleg nem is tetszik?

Figyelt kérdés

2015. máj. 14. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem borotválják le.

A meglevő szemöldök szálai közé tetoválnak még egyező színű szálakat.

Nekem pl. nagyon szőke, alig látszik. Ez egy kis világosbarnával felturbózva, máris úgy nézek ki, mint akinek egyáltalán van szemöldöke.

2015. máj. 14. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez minden, csak nem ronda. A csík szemöldököknek, vastag szemkontúroknak és a barna kontúr szájaknak leáldozott. Igényes nő ilyet csináltat

[link]

2015. máj. 14. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
39%

Csináltasson ha akar, de utána ne nekem akarjon tetszeni:)

Utálom az ilyen tetoválásokat. Én ha meglátnám hogy ilyen van rajta dobnám is ki, vagy megvakíttatnám magam mert nem bírom a látványát sem.

2015. máj. 14. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
12. Rondának nem ronda, de látszik, hogy mű. Szabályos, festett, természetellenes színű. Tipikus műanyag, amit a tv-ben mutogatnak.
2015. máj. 14. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
14-es, szerintem vegyél szemüveget, ez mindennek látszik, csak nem műnek. Szerintem olyan, mint egy szépen formára alakított, sminkelt saját szemöldök. Vannak, akik a sajátjukat is "ápolják", szeretik szépen, finoman sminkelni.
2015. máj. 14. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Először is, a bánatos fülemért nem jó nektek az, ami eleve rajtatok van. Lehet formálni, lehet sminkelni meg amit akartok. Nem, valóban nem tetszik a férfiaknak az ilyesmi, legalábbis nekem egyáltalán nem.

12-esnek meg annyit üzennék, hogy az igényes nő nem itt kezdődik, még akkor se, ha te elhiszed azt a sok hülyeséget, amit a tv-ben látsz.

2015. máj. 14. 22:07
 17/19 anonim válasza:
78%
A párom irtózik az ilyen jellegű tetoválástol. Szerintem is ronda
2015. jún. 13. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem van szemöldök tetoválásom, mert elég ritka a sajátom, meg olyan semmilyen.

A saját szemöldök szálacskáim közé van betetoválva, de úgy, hogy szinte sminknek sem nagyon lehetne mondani. Viszont annyit dobott az arcomon mint az állat.

Paráztam én is mert az én fejemben is azok az undorító vonalas izék voltak, amik ilyen lilásszürkére kopnak...

De ez távol áll tőle. És párom aki nagyon ellenzi az ilyesmit ő is azt mondta, hogy egész jó (az ő szájából ez nagy dicséret ;) )

2020. júl. 7. 12:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Természetes szőke vagyok, a szemöldököm, szempillám egy méternél távolabbról nem látszik.

Kivéve, ha barnulok, mert akkor fehér csíkként jelenik meg a szemöldököm.

Festettettem egy darabig, de hamar kopott, foltos hatása lett, plusz kiderült, hogy eléggé ritkás.

Most alá van tetoválva, szálas.

Plusz szemkontúrom van, a pilláimat továbbra is festetem.

Annyi a különbség a sima sminkkel szemben, hogy nem folyik/kenődik el.

De itt mindenki a házibarkács szigszalag szemöldökökre asszociál.

2020. júl. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!