Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jeggyűrűt hordó férfiaknak is lehet rossz a házasságuk?
Figyelt kérdés
Talán buta kérdés, de én még nem sok olyan férfit láttam, aki viselné is ezt az ékszert.2017. júl. 26. 18:29
2/9 anonim válasza:
Én meg rengeteg olyan férfivel találkozom, aki viseli a gyűrűt. Azt nem szoktam érteni, ha valaki házas, és mégse hordja a gyűrűjét annak ellenére, hogy nem olyan munkát végez, amiben meggátolná, zavarná.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom merre elsz, de akiket en ismerek es hazas ferfiak, mind hordja a gyurut.
4/9 anonim válasza:
Én házasságban sem hordanám, maximum olyan társaságban. De rosszul vagyok a gondolattól, hogy valamit állandóan viseljek, különösen ékszert, amitől a bőröm viszket, beizzad alatta és amúgy is utálok bármit is így hordani (még karórát SE hordok).
5/9 anonim válasza:
A közvetlen környezetemben egyetlen férfi viseli Mindig a jegygyűrűjét.
Neki nagyon boldog a házassága. Ezt a távolabbi ismerősei is láthatják, nagyon egyértelmű.
Gáz, de mást nem ismerek, aki folyton viseli és férfi.
6/9 anonim válasza:
Nyilván nem fogják reklámozni és az orrodra kötni,ha van rajtuk gyűrű,ha nincs...de simán lehet.Ezt csak úgy tudod meg,ha bizalmi viszonyba kerülsz az illetővel.
7/9 anonim válasza:
Az összes házas férfi, akit ismerek, hordja a jeggyűrűjét... (a párommal beszéltük meg, hogy ő nem fogja, mert veszélyes lenne neki munka közben, beszorulhat, megránthatja valami, összetörheti az ujját, stb..)
Pl apám is hordja mindig a gyűrűjét, pedig rossz a házasságuk anyámmal.
8/9 anonim válasza:
Nagyszüleim sohasem hordták de nincs még egy olyan házaspár akiken ez az összerartozás gyűrűk nélkül is ennyire világos lett volna.
9/9 anonim válasza:
Èn most is hordom pedig hivatalosan "elvàltam". Csak ugyebàr a templomban köttetett a hàzasságom,ès nekem egy senkihàzi szètesett nyikhaj bírò nem fogja megmondani hogy az Isten àltal összekötött hàzasságomnak mikor lesz vége. Ez ennél kicsit komolyabb kérdés számomra. Az hogy a volt páromnak mit jelent egy templomi eskü az az ő dolga,ez meg az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!