Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnátok a párotok barátjához, aki rossz hatással van a párotokra?
A volt férjemnek is van, volt egy barátja, kb husz eve. Aki szerint a barátok sokkal fontosabbak, mint a család. Engem a legkevésbé sem tisztelt, es a folyamatos aknamunka eredményéképpen sikerült elmarnia mellolem. El is váltunk, győzött.
Nem tudom, hogyan kell ilyenek ellen küzdeni, nekem nem sikerült. ☹ Tíz évig próbáltam....
Én leülnék vele ezt megbeszélni hogy mit látok én mint kívülálló és hogyan esik. Ha szeret téged akkor rendre utasítja a haverját, ha nem és őt választja akkor hidd el jobban is jársz hogy nem maradsz vele mert ez csak a jéghegy csúcsa, akkor a barátja bármire ráveszi.
Nekünk volt ilyen hülye haver aki vitte a férjem a kapcsolatunk elején, engem is rossznak állított be, rávette hülyeségekre, leültem vele és elmondtam a gondjaim, hogy így nem tervezhetek vele sokáig, rosszul esik és 1 hét alatt eltüntette az életéből! Sőt megköszönte hogy felhívtam rá a figyelmet hogy nem segítő szándék vezérli a havert hanem szereti ha ő fizet helyette stb.
A ferjemnek volt egy gyerekkori baratja,aki sajnos mi dig hivogatta pialni.Nem szerettem,mert nem volt ra jo hatasdalEgyszer beragtam,mikor telon hivta en vettem fel,es megkertem,hagyja beken...
Ez a haver aztan felment pestre,es csak annyit hallottunk rola,elitta az eszet,es negyven egynehany evesen meghalt.Volt egy felesege,de otthagyta,meg egy fia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!