Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjünk ki ebből a rossz időszakból?
Sajnos kiderült a férjemről, hogy másfél éven át hazudozott nekem sok mindenben, érzelmileg elérhetetlen volt számomra, vagy otthon se volt, mert dolgozott, vagy ha otthon volt, akkor sem lehetett vele beszélgetni. Általában a 'nem tudom, ja, lehet" stb egyszavas válaszokban ki is merült a társalgás az ő oldaláról. Közben én elkezdtem találkozni egy régi ismerősömmel az egyetemről, akivel viszont nagyon sokat beszélgettem, és nagyon élveztem, hogy figyel rám. Nem történt köztünk semmi, de vonzalom kialakult. Ezt a részt én szeretném végleg lezárni, a régi ismerősömmel már nem tartom a kapcsolatot, próbálok a házasságomra koncerntrálni, és a férjem is belátta, hogy eléggé magamra hagyott, és igyekszik változtatni, többet otthon lenni, meg beszélgetni velem, illetve a titkolózásokat is befejezte.
Rendbe lehet vajon hozni a kapcsolatunkat?
A rendbe hozás máris elkezdődött. Beláttátok a hibákat, lefektettétek az alapokat és hogy meg szeretnétek javítani és hajlandóak vagytok rá. Ez már eleve egy szép nagy pozitív lépés. Gratulálok hozzá, ez kevés párnak sikerül!
Szerintem itt már "csak" arra kell figyelni hogy ez a lendület és akarás a rendbehozatalra meg is maradjon és akkor nyert ügyetek lesz. Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!