Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jött az a tévhit, hogy a házasság a feleségnek nyereség, a férfiaknak meg egyenlő a halállal?
Az összes nő legnagyobb álma, hogy feleségül vegyék, a férfiak ezt legszívesebben elkerülnék, de nagy kegyesen megkéri a kezét és belemegy. Ő utálja az egészet, a nőnek meg az élete pipa ezzel.
Ez honnan jött?
Ez nem kötelező. A te szavaiból viszont annak tűnik.
És nem akar minden nő házasodni.
Ki milyen szinten áll, mit látott otthon, milyen emberek veszik körbe.
Nem kell foglalkozni a véleményekkel, meghallgatod, aztán eldöntöd mennyire vonatkozik rád, mennyi az a tartalom amivel egyetértesz. Amivel nem értesz egyet, azon túllépsz, nem kell ráerőltetni a saját véleményed másra, és ami a legfontosabb, ne köss semmihez érzelmeket.
Én házas vagyok, sosem volt kérdés hogy van-e értelme egy házasságnak vagy nincs. Van aki azt mondja hogy a házasság csak egy papírdarab. Ez az ő véleménye, az ő világa, nekem ehhez semmi közöm. Nem fogok beleállni, nem fogom győzködni. Ő dolga, ha neki úgy jó, hát legyen.
2. Nem, nem a gyks incelektől ered, ezt csak te szeretnéd így látni.
20 éve is halottam már hogy ha jót akarsz ne nősülj.
Azok a férfiak mondják ezt akik nem akarnak alkalmazkodni egy nőhöz, vagy pláne egy gyerekhez.
Istenem mennyi itt az okos mindent tudó ember...
Aki nem házasodik az kb nem is szereti igazán a párját, és nem elkötelezett nem tervez hosszú távra...
Mert kb ezt mondjátok...
Had tudja már mindenki saját maga, hogy mit érez mi a véleménye és mi a jó.
Onnan, hogy a férfiak hajlamosak főnyereménynek mondani magukat, ha nem verik a nőt és nem isszák el az összes pénzt... ha már hazaad pénzt, akkor ő annyi mindent tesz a családért, és azért borzalmas neki a házasság, mert nem ugrálják körbe 24/7 és / vagy felszínesen választott feleséget. Pedig azért a legtöbbször a feleségnek sem cukorkaország álomvilággal a házasság, sokszor fikarcnyi tisztelet sincs, összes házimunkát ő csinálja... de persze az nem számít semmit, ha a pasi nem k...zik és nem alkesz, akkor nyereség a házasság.
Amúgy a házasság mindkét fél számára főnyeremény tud lenni, ha gondosan átgondolják, kit választanak házastársnak és mindketten TESZNEK is a házasság fennmaradásáért, "küzdenek" a kapcsolatért.
Passz.
Mi 18 éve együtt vagyunk, Nem vagyunk házasok, van 2 gyerek, és minden tökéletesen működik.
A házasságot pedig van aki fontosnak tartja vagy kötelezőnek van akinek nélkülözhetetlen, elképzelhetetlen, van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!