Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30. házassági évfordulóra a férj mit szokott adni a feleségnek?
Most úgy belegondoltam, hogy ha nagyon sietnék is, akkor is elmúlnék addigra hatvan lazán, szóval répát bármennyire is szeretnék, nem tudnék :/. Attól függ milyen passzban vagyunk egészségügyileg....ha jól vagyunk, akkor valami pazar utazás lenne szerintem, ha kevésbé, akkor valami tárgyi ajándék. Mondjuk egy szép ékszer.
31/f
Egy romantikus hétvége kettesben valami klassz, emlékezetes helyen.Bármelyik házassági évfordulóra, sőt, csak simán ajándékként is megfelel.
Attól függ,hogy mennyit szántok rá, mennyi időtök van, és mi az, amihez kedvet éreztek.
Jó nektek:) Valahol, 35 éve vagyunk együtt, de ha felakasztanának, akkor sem tudnám, mikor házasodtunk össze:)
Dátumok, egyikünknek sem fontosak, sokkal inkább az, hogy meg mindig van szeretet, nagyon jól megvagyunk egymással.
Gondoltam,nem sokan vannak itt az otven hatvan koruli korosztalybol...
Utolso elotti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!