Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret az a férj, aki válással fenyeget 2 év házasság után csakmert néha többet beszéltem a munkahelyi problémákról?
Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 06:52
1/12 anonim válasza:
Ezt gyerekes viselkedésnek tartom és érzelmileg próbál manipulálni.
De hát ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
Nem szeret téged.
2/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem a kapcsolatotokban valami más probléma lehet a háttérben. Régen rossz, ha nem beszélheted meg a pároddal, hogy mi foglalkoztat. De ha csak kimondottan emiatt fenyeget, akkor nem szeret. 35N
3/12 A kérdező kommentje:
Az elmúlt időben többször is beszéltem neki róla.Akkor megértett.Vagy csak mutatta.Aztán megint feljött ez a dolog megemlítettem és kiakadt mert neki is éppen stresszes napja volt.De olyan szinten, hogy mindezt szinte Ordibálva adta elő és mondta, hogy nem érdekli le....ja.Hagyjam őt ezzel.Sok mindenre úgy reagál,hogy nem szeret sokat beszélni dolgokról. Így nem tudok vele mélyen beszélgetni ha pl.bánt valami mert nem ért meg.Mintha kicsit antiszociális lenne.
2018. febr. 10. 07:26
4/12 anonim válasza:
Nem kellett volna hozzámenni, ez egy idióta.
5/12 anonim válasza:
Munkahelyi problémákról beszélsz otthon? Hááát.... Szerintem nem erről kéne alapból. Nincs más téma?
6/12 anonim válasza:
Én elmondom a páromnak, hogy mi bánt a munkámmal kapcsolatban(hülye főnök, stb) viszont ő nem osztja meg.velem.ezeket, mert nem szeretné.
7/12 anonim válasza:
Ha tényleg csak néha beszéltél a munjahelyi problémáidról, nem pedig minden nap rázúdítod figyelmen kivűl hagyva az ő bajait akkor valószínüleg nem ez a baj.
Más gondok vannak és ez csak ürügy. Esetleg manipulálni akar, de akkor ez nagyon durva.
8/12 anonim válasza:
Valami más baj van a háttérben.
Lehet szeretője van, esetleg idegesítően sokat beszélsz erről, vagy a saját munkahelyi problémáit juttatod vele eszébe amire otthon nem akar gondolni.
Viszont ha nem beszél róla akkor nehéz orvosolni a problémát.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen valószínű, hogy eszébe juttatom a munkahelyi problémáit.Ami neki ritkán van nekem többet.Ezért az elmúlt napokban kicsit többször szóba esett.Viszont undorítóan ugatott velem mintha valami fasiszta főnök lenne ilyenkor úgy adja elő,hogy ha tetszik tetszik ha nem akkor elválunk a pi...ba!Ahogy mondani szokta.Szeretője biztos nincs.Inkább azt érzem nem szeret úgy ahogy kellene.És neki alapból nincs türelme beszélgetni sokat.Max pár mondatban mert ilyen.
2018. febr. 10. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!