Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjem el akar hagyni emiatt?
Figyelt kérdés
Ferjem tegnap 5 sör es egy üveg bor utan feljött jokedvvel. Tudtam , hogy amikor iszik,( egyebkent nem olyan gyakran teszi), akkor össze vissza irkal mindenkivel, ami nem is zavart különösen mert föleg a csaladjaval aki külföldön van...de beleneztem a telefonjaba es lattam , hogy a testvere legujabb nöjevel ir, akit nem csipek , de lenyeg , hogy nem is ismerjük, 2x talalkoztunk, 2 honapja szedte fel az öccse...erre nezem, hogy ki van törölve az egesz beszelgetes...kerdeztem töle, hogy csak nem vele irtal es miert törölte ki...mondta, hogy azert mert tudja jol , hogy problemat fogok csinalni belöle erre jo erösen a falhoz vagta a telefont es mondta, hogy boldogtalan velem, egy ilyen frusztralt negativ emberrel, es ö pedig minden embert tisztel, miert ne beszelhetne barkivel akivel akar...es mondta hogy elhagy....ugy latszik nem a reszegseg beszelt belöle mert azota se szol hozzam, atnez rajtam....2018. jan. 26. 18:17
1/9 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, te miért nem akarod elhagyni őt...
2/9 anonim válasza:
Tipikus bűntudat. Rajtad vezeti le, hogy a másik nővel kacérkodott és most neki áll feljebb. Nézz át rajta te is egy kicsit, sajnos nem sok jót jósolok, hacsak komolyan ki nem tudja magyarázni, mert azért elég furcsa.
3/9 anonim válasza:
Vmit titkol. Ilyenkor hangoskodnak.
4/9 A kérdező kommentje:
Megleptek a valaszok. Azt hittem en leszek letolva, hogy mit akarhatna az öccse nöjetöl es miert ne csevereszhetnenek...persze mindegy ki mit mondd , a lenyeg , hogy engem ez zavar...de amugy jozanon is mondott nekem mar ilyeneket, mert, hogy ö minden embert tisztel es az egesz vilaggal beszelhet, ugysem csinal semmi rosszat...
2018. jan. 26. 19:27
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy őt is zavarja egy ideje, ahogyan viselkedsz, és most kifakadt.
6/9 anonim válasza:
Apám hasonlóan viselkedett, mikor megcsalta anyámat, úgyhogy erre következtetnék. Persze nem tuti biztos.
7/9 anonim válasza:
Nyilván folyamatosan ezt csinálod veled. Ellenőrizgeted, megszólod, stb. Megunta.
8/9 anonim válasza:
Részeg ember általában őszinte szokott lenni.
9/9 anonim válasza:
Azt mondta negativ vagy.. akkor probalj meg pozitiv lenni es valtozni. Most őszinten. Elmondta mi zavarja, őszinte volt, akkor itt az ideje hogy tegyel vmit ha nem akatod h tonkremenjen a kapcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!