Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleség sokkal többet keres mint a férj. Ilyenkor mi a helyzet?
Engem nem zavarna, a lényeg, hogy mindketten jól keressünk.
24/F
örülnék neki.
mondjuk nekem sose okozott gondot elfogadni nőktől egy meghívást vagy akár egy kocsit.
de én eleve szeretem az okosabb nőket,egy okos ember meg tudja,hogy az anyagiak csak komfortosabbá teszik az életet ennyi a szerepük nem több.
nem lesz csak ettől emberileg több mint én.
a több az az adott emberben van vagy nincs benne,nem pedig a pénztárcájában.
Egy ilyen nő nyilván nem megy hozzá egy kétkezi melóshoz, mert a nő egóját rombolná...
Ha fiatalok, sokáig nem tart egy ilyen kapcsolat, mert örök konfliktus, ami adódik a nő jelelméből(egy ügyvéd nőt ismerek, a férjéről lehetne a papucs, című alkotást kreálni)
Hosszabb távon meg nincs az a férfi, aki egy ilyen helyzetet elvisel.
Lehet ezt normálisan kezelni. Nem kell visszaélni a helyzettel, nem kell a másik orra alá dörgölni.
És ha mondjuk ki akarsz ruccanni egy drága országba, akkor számíts rá, hogy a szegényebb félnek esetleg erre nincs pénze. Ha tudsz kompromisszumot kötni a gazdagságod ellenére, akkor nem lesz gond.
Bar nem szép dolog, de én nehezen viselném kezdetben. Utána pedig nem bírnám.
Számomra attól is vagyok férfi, hogy fenn tudom tartani a családot. (Egyedül vagy a karom segítségével) de hogy ebben a kérdésben ne én legyek a domináns azt sajnos nehezen viselném. :(
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!