Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha is javulni fog volt feleség felfogása, vislekedése? Vagy csak romlani fog a helyzet?
Párommal 4 éve élünk együtt. Páromat már úgy ismertem meg anno, hogy ő és volt felesége már hónapokkal ezelőtt különköltöztek.
4 éve semmi nyugtunk nincs. Pedig ő is párra lelt már, csak sajnos viharos a kapcsolata a jelenlegi párjával. Zaklat, fenyeget minket, minden héten rendőrségre, bíróságra, gyámügyre járunk mert folyamatosan feljelent minket. Pl.nem adok enni a gyerekeknek, nálunk nincs fűtés, nincsenek játékok a szobában. stb. És ilyenekkel eljárást indít, amit eddig mindig elvesztett, elutasítottak, de nekünk akkor is meg kell jelennünk, nyilatkozni, hogy nem igazak az állítások.
Folyamatosan e-maileket írogat a volt férjének, hogy ha megtudja, hogy engem is elakar venni, akkor még jobban bedurvul majd. Mi ez ha nem fenyegetés?
2 közös gyermekük van, egyre nagyobbak már, mára már oda jutottak, hogy mindkettő velünk akar élni. Sajnos gyermekek előtt is csinálja a fesztivált az anyuka. Sajnos olyan is volt már, hogy az autóm kerekét kiszúrta.
Kérdésem ennek tényleg nem lesz soha vége? Tulajdonképpen mi a baja a volt feleségnek? Látnia kell, hogy a 2 gyermekét imádom, elfogadtam őket, támogatom őket, sok mindent veszek nekik, amit aztán ő neki már nem kell megvenni. Vagy talán pont ez a baja? Hogy érzi, hogy gyermekei engem is megszerettek?
Azért az autó kereke elég konkrét dolog, én sem értem, miért nem jelentitek fel. Ha már úgyis ott vagytok a rendőrségen, jelentsétek fel Ti is, Nektek legalább okotok is van rá...
Hihetetlen, mikre rá nem érnek egyesek :(
Köszönöm a válaszokat!
Egyszerűen a gyerekek miatt nem akarunk menni a rendőrségre. Nekünk és a gyerekeknek sem hiányzik az, hogy aztán azt hallgassák a gyerekek, hogy "apa és a nője feljelentettek engem, és börtönbe akarnak zárni." (nyilván az anyuka ezt így tálalná a gyerekeknek.
Már nagyobbacskák a gyerekek, de nem akarjuk ilyennek kitenni őket. Így is 4 év után mesélik a gyerekek, hogy anya otthon sokat sír. Gyerekek kérdezik, hogy mi a baj anya, miért sírsz. Erre az anyuka: "mert apa már nem szeret engem, itt hagyott engem" mindezt 4 év után, úgy, hogy elvileg az anyukának is van már kapcsolata. (bár olyan amilyen) Azért nem lehet egyszerű ez a gyerekeknek.
Utolsó fogalmam sincs mikor ér ez véget.
Mi már kezdjük szervezni az esküvőt, és közös gyermeket is tervezünk. Na ha ezt megtudja a volt feleség akkor mi lesz? :(( Szégyen de a gyerekeknek el sem merjük mondani, hogy összeházasodunk hamarosan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!