Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret az a férj, aki válással fenyeget 2 év házasság után csakmert néha többet beszéltem a munkahelyi problémákról?
8 éve vagyunk együtt a férjemmel, soha ilyen nem történt meg köztünk.
Nem tudom elképzelni, hogy a kapcsolatotok kibírjon mondjuk 40 évet, akkor meg szerintem kár egymás idejét húzni. Elég nehéz akár apaszerepben is elképzelni valakit, aki ennyitől kiakad, szóval szerintem nem ő az ideál. Kicsit talán elsiettétek ezt az esküvőt.
Az én férjem akkor akad ki, és mondja, hogy hagyjam már abba, ha túl sokat lovagolok egy témán. Sajnos hajlamos vagyok rá, én is tudom, valamin megakadok, kitölti a gondolataimat, és folyamatosan arról beszélek. Egy ideig partner, aztán tűri, tolerálja, aztán egyszercsak teli lesz a töke, és rám szól, hogy fejezzem már be, nem érdekli, folyton ezt nyomom, hagyjam már abba. Én is mindig megsértődök hirtelen, de aztán magamba szállva azért rájövök, hogy tényleg rohadt idegesítően sokat nyomtam ugyanazt. Ráadásul lehet vele beszélgetni, de ő se az a szófosó fajta alapból.Mondjuk ő válással nem fenyeget.
Szóval tényleg próbáld objektíven átgondolni, hogy nem mondtad-e el 200x ugyanazt pár napon belül, mint ahogy én is szoktam. Mert az tényleg bazi idegesítő, csak sajnos közben én se veszem észre magam.
Ha nem ez a helyzet, akkor sem arra tippelnék egyből, hogy nem szeret, simán lehet, hogy egyszerűen ő is tiszta stressz volt éppen, csak ő nem mondta. Ahogy írod, nem az a beszédes fajta. A te problémád ecsetelése viszont sok volt neki már és robbant.
Ha ez sem, akkor tényleg paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!