Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, gyermekkel rendelkező pár, akik IGAZÁN boldogok együtt?
Apám és a mostohám.
Már 15 voltam amikor az első öcsém született, és 25 mikor a család legifjabb tagja (akkor volt apám 50 körül).
A mostohám jó anya, apámnak pedig mindene a család. Nagyon családcentrikus férfi létére. És 4 gyerek ellenére + 1-1 gyerek férfi és női oldalról, is nagyon jól megvannak. Ott klasszikus felállás van apám a kenyérkereső és a mostohám a háztartásbeli.
Én nem vagyok gyerekpárti, de azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól működik az életük.
A szüleim pl.
A mai napig szerelmemnek hívják egymást, látom rajtuk, hogy valóban oda vannak egymásért. Kicsi koromból nem emlékszem nagyobb balhéra, bár tuti volt köztük konfliktus, most is van. De imádtak engem is és egymást is. Most 23 vagyok.
#5 - a kerdesem nem is problemamentes kapcsolatra vonatkozott, hanem boldog kapcsolatra. A problemak mellett is lehet(ne) boldognak lenni. Na de hogyan? Mi lehet a titka azoknak, akiknek sikerul?
Koszi az eddigi (es az ezutani) valaszokat, jol esik ilyet olvasni, ha mar eloben nem latok ilyet 😕
Akiknek sikerül, azok eleve tesznek azért, hogy a kapcsolat működjön, és az anyai és apai szerepekről is (közel) azonos az elképzelésük.
Tehát nem lesz féltékeny a férfi, hogy nem ő van az első helyen, nem lesz a nő "kis egyetlen szerelme" a gyerek, és senki nem dől hátra, hogy most már összeköti őket a gyerek, nem kell tovább udvarolni egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!