Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Létezik olyan, gyermekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, gyermekkel rendelkező pár, akik IGAZÁN boldogok együtt?

Figyelt kérdés
Én még nem láttam ilyet, pedig 37 éves vagyok, nem csitri. Azt tapasztalom, hogy a gyerek születése, bármennyire is vágytak a szülõk a gyermekre, igencsak megtépázza a párkapcsolatot. Jó lenne ellenpéldáról is hallani.

2018. febr. 12. 14:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
Nagyszüleim 17 és 26 évesek voltak,amikor összeházasodtak.Ez elég rég volt,akkor az volt a normális.24 éves volt mama,amikor már két gyerekük volt.Nagyapám egy éve halt meg, de emlékszem rá,hogy még két évvel ezelőtt is meglepte őt nőnapkor.Mindig virágot vett neki,csak úgy.Tényleg szerették egymást és boldogok voltak.Én mindig csak ámultam rajtuk,hogy mit csinálnak,hogy 47 év házasság után ilyenek.Anya meg apa viszont elváltak.Tehát sok ilyet látok,és sok olyat.Nem hiszem,hogy a gyerekek miatt lennének a problémák.
2018. febr. 12. 19:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem akik gyerekkel probaljak helyrehozni a hazassagi problemakat, azok elobb- utóbb csak kinlodni fognak.

Akiknek alapbol jo a kapcsolatuk egymassal azoknal nem valtoztat, sőt sokszor megjobban összehozza őket.

A nővéremnek van 3 gyermeke es nagyon boldogok, torodnek egymassal.

Van egy bátyam is akik ugyancsak boldognak tůnnek 2 gyermek mellett. Ismerek olyat is akiknek 5 gyermek jott ossze de majdnem szétment a kapcs. mert a nő "elfelejtkezett" torodni a ferjevel is( lehet fordít a is), gondolom nem konnyu annyi gyermekkel, es sok probléma volt.

Szerintem tudatosan kell csinalni.

Ha van gyermek- fontos hogy tovabbra is torődjunk hazastársunkal..

2018. febr. 13. 11:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Mi annak érezzük magunkat. Jó volt a kapcsolatunk a lányunk születése előtt is, utána is jó maradt. Éppen ezért most teljesen nyugodt lélekkel vagyunk rajta a második gyereken. Én nem szülnék úgy, hogy gebaszok vannak a kapcsolatban, semmi szükség arra, hogy egyel több gyerekkel legyek egyedülálló anya.
2018. febr. 14. 12:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Biztos létezik, de nem túl sok, az ismerőseim közt 2-3 ilyen van csak, akiken látszik, hogy tényleg boldogok úgy, hogy gyerekeik is vannak. A legtöbb gyerekes pár viszont, akitet ismerek már az előtt elvált/szakított, mielőtt a gyerek elkezdte volna a sulit, ami ha belegondolsz nagyon durva, hogy 6-7 év alatt tönkrevágják a házasságukat, kapcsolatukat.
2018. febr. 19. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!