Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Létezik olyan, gyermekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, gyermekkel rendelkező pár, akik IGAZÁN boldogok együtt?

Figyelt kérdés
Én még nem láttam ilyet, pedig 37 éves vagyok, nem csitri. Azt tapasztalom, hogy a gyerek születése, bármennyire is vágytak a szülõk a gyermekre, igencsak megtépázza a párkapcsolatot. Jó lenne ellenpéldáról is hallani.

2018. febr. 12. 14:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Másoknak meg a gyermektelenség miatt megy tönkre a kapcsolatuk. A legtöbb ember képtelen a boldogságra gyerekkel vagy gyerek nélkül. Mérget vehetsz rá, hogy ha nem emiatt akkor más miatt lennének ugyanitt.
2018. febr. 12. 14:38
 12/24 A kérdező kommentje:
#11 - Na, amit te irsz, meginkabb igaz! Ha nem jon ossze a gyerek, az szet tudja zuzni a legszebb kapcsolatot is :( Es ez sokkal szomorubb, mint a gyerekneveles nehezsegei!
2018. febr. 12. 14:40
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
22 évesek vagyunk, 5 éves kapcsolatban, 1 éves gyerekkel. Az eleje nehéz volt de boldogok vagyunk. Sokkal jobb a kapcsolatunk, mint gyerek előtt.
2018. febr. 12. 15:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy 4 és egy 1 éves kislányunk van. Szeretjük egymást, tökéletes a kapcsolatunk, a szexuális életünk jobb mint 10 éve.
2018. febr. 12. 15:16
 15/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Lehet ez szocializáció kérdése is...

Én most egy nagyvárosban élek ahol szintén az a model, hogy gyerek minél később, max 1-2 és sok az elvállt.

Viszont a szülővárosom elég kicsi és az általános iskolai osztálytársaim vagy évfolyam társaim közül nagyon sok 22-25 éves korban már családot alapított és akár több gyerekük is van, jellemzően az első választott párjukkal. (csak azért nem példaáldozók velük, mert annyira nem látok bele a kapcsolatukba, hogy biztos legyek boldogok is benne). Szóval ott az a tendencia, hogy korán család és együtt megoldják (azt majd kiderül, hogy mi lesz belőle). Ott azért nem is menekülnek fejvesztve a férfiak, ha családalapításról van szó, úgy mint itt ahol élek.

2018. febr. 12. 15:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
hát, lehet rossz társaságban mozogsz. én is látok boldogtalan párokat, de sok boldog párt is.
2018. febr. 12. 15:22
 17/24 anonim ***** válasza:
75%
Létezik, de nagyon ritka. Az én baráti körömben eddig csak 2 nő volt akik boldog kapcsolatban éltek gyerekkel, de ez a szám le is redukálódott 1-re, mert az egyik pár bevállalta, hogy legyen második gyerek, (az első egy nagyon nyugodt gyerek volt, viszonylag kevés bajjal, úgyhogy nagyon hamar jött a második) és ebből lett a baj, anyuka erejét a két nagyon pici gyerek teljesen leszívta.
2018. febr. 12. 15:23
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem a gyerekek számán múlik egy pár boldogsága, hanem a két fél párkapcsolathoz való hozzáállásán. A mai világban az idősebb generációt kivéve az a jellemző, hogy max 2-3 év után megromlik egy kapcsolat, aztán majd lesz egy újabb és egy újabb, itt gyk'-n is mindenkinek ész nélkül azt tanácsolják bármilyen párkapcsolati probléma megoldására, hogy "dobd ki és keress egy új nőt/pasit":-). Ritka, ha valaki minőségi kapcsolatra törekszik, ahol mindkét fél teljesen őszinte, odaadó, odafigyel a másikra. Egy ilyen kapcsolatban nem okoz gondot egy vagy több gyerek, mert mindkét fél érti és tudomásul veszi, hogy minden "szinten" mást kell várniuk a kapcsolatuktól (pl kisgyerek mellett kevesebb idejük jut egymásra), nem igazán van sértődés, duzzogás, a problémákat megbeszélik, igyekeznek együtt megoldani mindent. Például a szüleimet egyszer sem láttam veszekedni (én 20 vagyok, apám 50, anyám 45), a mai napig imádják egymást, egymás nélkül élni sem tudnának, pedig két testvérem van. Egy kevésbé stabil kapcsolatot nem csoda, ha megtépáz egy olyan nagy változás, mint egy gyerek születése. Ha bekövetkezik a dolog, akkor tudhatod, hogy vagy te, vagy a párod nem gondolta olyan komolyan a dolgot, mint azt eddig hittétek.
2018. febr. 12. 15:45
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Apa és anya.

13 éves koromig szinte sosem veszekedtek, a problémákat nyugodtan megbeszélték, rengetgszer simogatták egymást (arc, kéz, has, comb), a pillantásuk is ellágyult, a hangjuk is, mikor egymással beszélgettek. Sokat nevettek...

Aztán anya meghalt, apa meg összeroppant.

Eltelt 15 év, apának noha új kapcsolata van 10 éve, de amikor anyáról beszél, teljesen megváltozik a hangja, a pillantása, laza lesz, boldog de mélységesen szomorú is egyben...

2018. febr. 12. 16:27
 20/24 A kérdező kommentje:

#19 - Ez... jaaj, szornyu, es gyonyoru... Nagyon sajnalom, hogy elvesztettetek ot...

Mas meg tenyleg sokszor "jo dolgaban" nem tudja ertekelni az eletet.

Jo sztorikat irtok, orom olvasni, johet meg! Koszi!

2018. febr. 12. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!