Ma, vagy tegnap mennyi időt foglalkozol csak a gyermekkel és nem háztartással együtt?
A natur napi idő érdekelne, amikor nem futkosol közben a kicsivel teregetni, főzni es nem is a fürdetés közben.
Hanem ma v tegnap natur csak labdázás pl.
Főleg dolgozo anyukák
Munka utan elmentunk egyutt vasarolni, a nagy ele a suliba.
Aztan atneztem vele a lecket.
Este bicajoztunk.
3éves lesz a kislányom, még itthon vagyok vele, igy nem tudom mennyire mérvadó.
Délelőtt mindig 1,5-2óra ami tisztán az övé, délután pedig 2-3. Persze mindig attól függ mennyire igényel.
Háromnegyed ötre értem érte tegnap az oviba, út közben beszélgettünk, ettünk egy fagyit. Közben megálltunk a játszótéren, játszottunk, fél hét körül értünk haza. Vacsora után még legóztunk fél órát, utána fürdés, szintén játékkal egybekötve, majd fél óra legózás ismét, és fél óra összebújós meseolvasás az ágyában.
Tehát ha a fürdést nem számolom, akkor három órát.
Ma nemsokára indulok érte(szabadnapom van). Negyed ötre megyünk az erdei kalandpályára, és állatsimogatóba. Hat körül tervezek hazaérni vele, vacsora után pedig hármasban az apukájával társasozós estét fogunk tartani kifulladásig, majd a rituális összebújós meseolvasás. Mindent összeszámolva ez kb 3.5-4 óra közös játék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!