Milyen Jézussal (vagy más a keresztény vallással) kapcsolatos filmeket néztek együtt a gyerekekkel? (Aki nem néz ilyet, az ne írja, hogy semmit köszi)
Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 19:43
1/8 anonim válasza:
Pl mesét, ha kicsi a gyerek. Az Egyiptom hercege és a József, az álmok királya is szép mese, aminek bibliai alapja van, mégis tökéletesen szórakoznak rajta a gyerekek.
3/8 anonim válasza:
Első nagyon jókat mondott! Én a Narnia sorozatot tartom még jónak (a harmadik rész vége pl hihetetlen élmény volt, keresztényként megnézni).
4/8 anonim válasza:
Az Egyiptom hercegét pont az előbb nézte meg az egész család, aktuális is így húsvétra. :) Egyébként filmeket is néztünk már együtt, pl. A menyországot választom, ez Néri Szent Fülöp életéről szól. De vallási témájú vigjátékot is néztünk már együtt, a Ha Isten úgy akarja c. filmet.
5/8 anonim válasza:
Mi is rajfilmeket nézünk a gyerekekkel pl. Egyiptom hercege, József az álmok hercege.
6/8 anonim válasza:
A Názáreti jézust néztük itthon szuleimmel mikor kicsi voltam. Igaz hogy konnybe labadt a szemunk a kereszthalalnal. Tizeneves voltam :)
7/8 anonim válasza:
Brian élete. Tanulságos, örömteli.
8/8 anonim válasza:
Hány éves gyermekeddel nézted meg a Brian élete c. filmet? Biztos vagyok benne, hogy nem 4-10-ig. Ha pedig gúnyolódni akarsz, azt máshol tedd meg.!
Nem volt poénos a hozzászólásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!