Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés a sógornőm es a férjem között aki a testvére?
A sógornőm aki már 19éves, folyton a férjemet ölelgeti, dől az ölébe, nyakábaugrik, régebben az ölébe is ült de szóltam a férjemnek hogy az már túlzás es azt ne hagyja.
A huga az én jelenlétemben így viselkedik, volt amikor irigy is volt rám (lehet most is)
Tehát titeket is zavarna ha a párotok testvére folyton "letámadna" őt amikor egyutt vagytok?
Mit tennétek ez ellen ha a férj azt mondja hogy őt ez nem zavarja?
Egészséges ember ebbe nem lát bele semmit.
Engem nem zavarna, hiszen a húga.
Első, én is így gondoltam, aztán lett egy barátom, akinek a pár évvel fiatalabb (20 éves) húga csinálta ezt.
Berontott a szobába, miközben kettesben voltunk, beleült az ölébe és puszilgatni kezdte a fülét a bátyjának, közben engem nézett.
Hát nem tudom, nekem ez para volt. :D
A vége az lett, hogy közös utazásra is vinni kellett a hugit, aki ki akart csinálni, mert féltékeny volt.
Mondjuk nekem ebből elég volt másfél év, kérdező, ha eddig nem zavart ennyire, hogy össze tudjál házasodni, akkor sajnos nincsen miről beszélni. :/
#3: jó, ez azért tényleg para :D
Én magamból indultam ki, de azért ennyire félreérthető dolgokat nem csináltam soha a bátyámmal, ez kicsit beteg :D
Első voltam.
81% Köszi. :D
Kérdező, próbáld látványosan ignorálni, mert szerintem annál jobban csinálja minél jobban látja, hogy idegel. De tényleg mást nem tudsz tenni.
Ezért a sógornőm annál inkabb csinalja.
Titeket nem zavarna; nem szólnátok semmit; mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!