Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen viselkedés az ha házastársadat súlyosabb hazugságon kapod, hogy nem nyitsz felé, nem szólsz hozzá?
Tele vagyok megalázottsággal, haraggal.
A másik fél furcsán viselkedett mikor kérdeztem valamit, tiszteletlenül, indulatosan beszélt velem... majd kiderült az igazság amire azt mondta semmi közöm hozzá.
Úgy döntöttem elgondolkodom szeretnék e ilyen házastárssal maradni, túl elhamarkodottan sem szeretnék dönteni.
Ma reggel próbált köszönni miután hazaértem a munkából, de nem fogadtam a köszönését.
Helytelen. Mit varsz attol, hogy egy kukkot nem szolsz hozza??
A megoldas a kommunikacio mint minden mas helyzetben. Beszelgess vele, tisztazzatok a dolgot majd valjatok el. Ennyi.
Egyenlőre olyan szinten uralkodik bennem a tehetetlen düh, hogy nincs értelme így leülni beszélni.
Nagyon rossz érzés ha hazudig a társad, pláne még tiszteletlenül indulatosan megaláz, mert lebukott.
Nem szégyenli magát, hanem kijelenti semmi közöd a dologhoz.
"Ti meg óvodás módon elvonltok duzzogni."
Nem, nem és nem! A KÉRDEZŐ duzzog!
Lejáratva minden értelmes nőt.
Attól függ mi a cél. Ez tökéletes viselkedés ha a valasra gyursz. Ha viszont helyre hoznad m így sok esély nincs rá.
Mellesleg a házasságban is van olyan bizony, amihez a másiknak nincs köze. Tudod, magánszféra, szabadság. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!