Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen viselkedés az ha házastársadat súlyosabb hazugságon kapod, hogy nem nyitsz felé, nem szólsz hozzá?
Tele vagyok megalázottsággal, haraggal.
A másik fél furcsán viselkedett mikor kérdeztem valamit, tiszteletlenül, indulatosan beszélt velem... majd kiderült az igazság amire azt mondta semmi közöm hozzá.
Úgy döntöttem elgondolkodom szeretnék e ilyen házastárssal maradni, túl elhamarkodottan sem szeretnék dönteni.
Ma reggel próbált köszönni miután hazaértem a munkából, de nem fogadtam a köszönését.
6-os, te honnan tudod, ki a nő?
A hazugság nem fér bele semmiféle párkapcsolatba, a "súlyos" hazugság annyira se, - az se, hogy "semmi közöd".
Szóval nem az indulatodra hallgatva, - de hát nagyon eltérnek az elképzeléseitek a párkapcsolatról.
Várd ki, amíg ezt higgadtan ki tudod fejteni, aztán fejtsd ki.
Sajnos sokadik hazugságról van szó, úgy érzem képtelen vagyok már bízni benne, a döntést nehezíti, hogy van két gyermek.
Jól tudom, hogy mások már rég léptek volna, de én idáig mindig a család összetartását tartottam szem előtt, mégha mindez megalkuvásokkal is járt.
Volt itt már mindenféle hazugság; egyértelműen kiderült társkeresőzés, eltitkolt tartozás, aztán pedig a folytonos kerülése a bejelentett munkahelynek, hiába adódott kedvező álláslehetőség ő inkább vállalt alkalmi munkákat úgy, hogy a maga ura legyen, neki ne dirigáljon főnök.
Konfliktuskezelésére jellemző a nyilvánvaló hazugságon kapásnál, hogy tagad a végtelenségig és mindemellett megaláz, h@lyének kezel. Most még azt is megkaptam miután lebukott, hogy semmi közöm nincs a dologhoz... csak annyi történt, hogy két hétig nem ment dolgozni, itthon pedig folyamatosan becsapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!