Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak lehúzás a házasság?
#87 azt is tegyük hozzá, hogy az apukák 90 százaléka meg sem próbál harcolni a gyereke felügyeletéért, de tovább megyek, ha nem is kapja meg a felügyeletet, akkor is kiharcolhatna minél több láthatást, annak semmi akadálya nincs. De a többség beéri azzal hogy két hetente hétvége. Nem hiszem hogy minden anyuka foggal körömmel tiltakozna az ellen hogy apuka hétköznapokon is foglalkozzon a gyerekkel. Csak hát ugye akkor suliba kell vinni, leckét írni vele, otthon maradni ha beteg stb. Sokkal egyszerűbb két hetente hétvégén elvinni fagyizni.
Úgyhogy nem kell mindent a jogra fogni, apukaknak is jogukban állna teljes vagy teljesebb értékű szülőnek lenni ha akarnának.
Egyébként meg annak ellenére hogy legtöbbször az anyának maradnak a gyerekek, még így is nagyon sokszor az anya költözik el albérletbe, és még így is hogy ő bele teszi a pénzét és az idejét, energiáját a gyerekekbe, nagyon sok pasi hisztizik a gyerektartason ami már mindennek a legalja.
93-as, ismét kérdezem: a valóságban hány ilyen esettel találkoztatok, hogy a bíróság kötelezte apukát, hogy hagyja ott a saját ingatlanát anyukának és a gyereknek és menjen, ahova akar?
Mert ez tipikusan az a dolog, ami le van írva, hogy állítólag lehetséges (ott is az van, hogy egyedi esetekbe), de a gyakorlatban senkinél nem alkalmazzák. Még anyaotthonba is hamarabb jutnak az elvált nök, mint a férjük kizárólagos tulajdonába.
Aludtam, dolgoztam.Valakinek azt is kell.
Cáfold meg a véleményem.Várom.Te mit teszel a farkadon kívül egy házasságba?
"azt is tegyük hozzá, hogy az apukák 90 százaléka meg sem próbál harcolni a gyereke felügyeletéért,"
A maradék 10%-nak is több mint a fele csak azért harcol, hogy anyucit bosszantsa.Nem a gyerek kell neki.Megértem már 50 évet, de rengeteg esetből 1 olyat láttam, ahol apucinak valóban kellett a gyereke.A többi vagy leszarta végleg, vagy beérte 2 hetente láthatással, vagy évi eggyel.Élte a világàt az új puncival(kal) és annak a gyerekeivel.
Lehet úgy is megegyezni, hogy nem fizet gyerektartást és cserébe lemond a részéről az ingatlanból.
De nyilván nem kötelező.
Vagy kérheti, hogy fizesse ki a részét vagy adják el a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!