Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelt kérdés
Több elvárt férfitól hallottam már ezt, hogy mennyit dolgozott, az asszony csak költötte el a pénzt és miután elváltak is jól lehúzta mindennel, a gyerekeket is sokszor ellene nevelte. Egyik rokonomnál konkrétan tudom, hogy villamosmérnökként háromszor annyit keresett, mint a felesége, aki tanárnő volt. A házon, amit felépítettek ő dolgozott saját kezűleg is, amellett, hogy a telek is a szüleitől volt. És végül válás után őt tették ki, szegény bele is betegedett. Persze biztos van a másik fajta is, aki elissza vagy elkártyázza a pénzt, de az biztos, hogy a közös lakás általában a nőnek marad, akkor is, ha jóval többet rakott bele a férfi.

okt. 7. 11:17
 91/137 anonim ***** válasza:
76%
A pasik többsége mindent lehúzásként él meg, ha arról van szó, hogy a farkukon kívül bármit is bele kellene tenni egy házasságba.
okt. 9. 04:12
 92/137 anonim ***** válasza:
13%
91 es!! Hurrá egy ùjabb okos hozzászólàssal megérkezett a fórumra egy ùjabb versenyző! Eddig hol voltál? Màr nagyon hiányzott ez a jól alátámasztott, jól megindokolt okos megjegyzés.
okt. 9. 05:40
 93/137 anonim ***** válasza:
21%
90 es senki nem mondta hogy az övé lesz a tulajdonjoga,csak ha a kitett fél kapta a lakàst a szüleitől ès az kizarolag 100% ban az övé,akkor sem hasznàlhatja a gyerekek 25 eves koraig, azaz akàr 20 èven àt hajlèktalan. Mikøzben a bennmaradt pàrja odaköltözteti az ujdonsült szeretőjét. Tehàt igen, a vàlàs hatalmas lehúzás lehet mindkétfél számára.
okt. 9. 05:58
 94/137 anonim ***** válasza:
83%

#87 azt is tegyük hozzá, hogy az apukák 90 százaléka meg sem próbál harcolni a gyereke felügyeletéért, de tovább megyek, ha nem is kapja meg a felügyeletet, akkor is kiharcolhatna minél több láthatást, annak semmi akadálya nincs. De a többség beéri azzal hogy két hetente hétvége. Nem hiszem hogy minden anyuka foggal körömmel tiltakozna az ellen hogy apuka hétköznapokon is foglalkozzon a gyerekkel. Csak hát ugye akkor suliba kell vinni, leckét írni vele, otthon maradni ha beteg stb. Sokkal egyszerűbb két hetente hétvégén elvinni fagyizni.

Úgyhogy nem kell mindent a jogra fogni, apukaknak is jogukban állna teljes vagy teljesebb értékű szülőnek lenni ha akarnának.

Egyébként meg annak ellenére hogy legtöbbször az anyának maradnak a gyerekek, még így is nagyon sokszor az anya költözik el albérletbe, és még így is hogy ő bele teszi a pénzét és az idejét, energiáját a gyerekekbe, nagyon sok pasi hisztizik a gyerektartason ami már mindennek a legalja.

okt. 9. 05:59
 95/137 anonim ***** válasza:
73%

93-as, ismét kérdezem: a valóságban hány ilyen esettel találkoztatok, hogy a bíróság kötelezte apukát, hogy hagyja ott a saját ingatlanát anyukának és a gyereknek és menjen, ahova akar?

Mert ez tipikusan az a dolog, ami le van írva, hogy állítólag lehetséges (ott is az van, hogy egyedi esetekbe), de a gyakorlatban senkinél nem alkalmazzák. Még anyaotthonba is hamarabb jutnak az elvált nök, mint a férjük kizárólagos tulajdonába.

okt. 9. 06:04
 96/137 anonim ***** válasza:
30%

Aludtam, dolgoztam.Valakinek azt is kell.

Cáfold meg a véleményem.Várom.Te mit teszel a farkadon kívül egy házasságba?

okt. 9. 06:42
 97/137 anonim ***** válasza:
73%

"azt is tegyük hozzá, hogy az apukák 90 százaléka meg sem próbál harcolni a gyereke felügyeletéért,"

A maradék 10%-nak is több mint a fele csak azért harcol, hogy anyucit bosszantsa.Nem a gyerek kell neki.Megértem már 50 évet, de rengeteg esetből 1 olyat láttam, ahol apucinak valóban kellett a gyereke.A többi vagy leszarta végleg, vagy beérte 2 hetente láthatással, vagy évi eggyel.Élte a világàt az új puncival(kal) és annak a gyerekeivel.

okt. 9. 07:16
 98/137 anonim ***** válasza:
29%
De ha megis megvalosul az, hogy apa koltozik alberletbe az 50-50 tulajdonjogu hazbol, es anya marad a gyerekkel/gyerekekkel ott, akkor nem kell gyerektartast fizetnie, mert a hazreszevel valtja meg azt? Vagy az csak vagyonmegosztaskor van?
okt. 9. 13:10
 99/137 anonim ***** válasza:
100%

Lehet úgy is megegyezni, hogy nem fizet gyerektartást és cserébe lemond a részéről az ingatlanból.

De nyilván nem kötelező.

Vagy kérheti, hogy fizesse ki a részét vagy adják el a házat.

okt. 9. 13:14
 100/137 anonim ***** válasza:
100%
97.: Az én apám fizetett tartásdíjat és tartotta velem a kapcsolatot, pedig új családja is lett. Nem minden apa olyan, hogy csak biológiailag az és hátrahagyja az almot és vissza se néz.
okt. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!