Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak lehúzás a házasság?

Figyelt kérdés
Több elvárt férfitól hallottam már ezt, hogy mennyit dolgozott, az asszony csak költötte el a pénzt és miután elváltak is jól lehúzta mindennel, a gyerekeket is sokszor ellene nevelte. Egyik rokonomnál konkrétan tudom, hogy villamosmérnökként háromszor annyit keresett, mint a felesége, aki tanárnő volt. A házon, amit felépítettek ő dolgozott saját kezűleg is, amellett, hogy a telek is a szüleitől volt. És végül válás után őt tették ki, szegény bele is betegedett. Persze biztos van a másik fajta is, aki elissza vagy elkártyázza a pénzt, de az biztos, hogy a közös lakás általában a nőnek marad, akkor is, ha jóval többet rakott bele a férfi.

okt. 7. 11:17
 111/137 anonim ***** válasza:
44%
101,105 109 annak a bizonyitekai vagytok,hogy igen a ferfinak lehuzas a hazassag.
okt. 10. 21:28
 112/137 anonim ***** válasza:
100%

108.: Ha ez igaz, akkor megdöbbentő. Ha én pl. megházasodnék egy férfival, aki beköltözik abba a lakásba, ami az enyém sok éve, neki semmi köze nem volt hozzá, neki nincs lakása, akkor ha elválnánk, vagy továbbra is kerülgethetném, vagy a fél lakás árát ki kellene neki fizetnem? Ha ez igaz, akkor M.o.-n igazságszolgáltatás helyett gazságszolgáltatás van. A sok haszonlesőnek nyújtanak előnyöket, akik, ezt megtudván majd ráhajtanak a lakással rendelkezőkre?

Ezt hol olvastad, belinkelnéd?

okt. 10. 21:33
 113/137 anonim ***** válasza:
45%
112es, ez az utoljara lakott hazastarsi közös lakàsra vonatkozó törvényi rendelkezés. Nem a fèl lakàs àràt kell kifizetni,de azèrt elèggé sokat,ahhoz kèpest hogy valóban a házasság előtt már a tied volt. De ez nem csak Magyarorszàgon van így hanem külföldön is,ezért lehet làtni,hogy a vagyonos emberek sokszor albérletben élnek a jóval szegényebb pàrjukkal. Ezeket persze ügyvédek nem mondjàk el, nekik az a jó ha a felek váláskor évekig pereskednek.
okt. 10. 22:26
 114/137 anonim ***** válasza:
113.: Én magamról tudom, hogy nem húznám le ilyennel a volt házastársamat. Kiköltöznék és kész. Elég igazságtalan rendelkezés ez egyébként, én nem is hallottam róla eddig. Nem hiszem, hogy minden országban ez lenne egyébkénz, elég nagy a világ.
okt. 10. 22:33
 115/137 anonim ***** válasza:

113.:Gondolom, akkor a tulajdonos fél el se adhatja simán a lakását válás után, ki se adhatja, stb. Addig terpeszkedik ott a volt házastárs, amíg nem szégyell.

Ki gondolta volna, hogy ez még veszélyesebb annál is, mint hogy felezik váláskor a vagyont. Ki akarná az exet kerülgetni otthon?

okt. 10. 22:37
 116/137 anonim ***** válasza:
41%
114,115 igen nagyon igazsagtalan,nagyon sok ugyved sem tud rola. Mondjak h a birosag nem igazsagot hanem jogot szolgaltat..ki lehet rakatni a birosag altal,csak fizetni kell erte vagy önként elmegy. Ezzel védik a hàzastàrsat,hogy ne kerülhessen csak ugy utcara.
okt. 10. 22:46
 117/137 anonim ***** válasza:
85%

"nagyon sok ugyved sem tud rola"

A jogról?

okt. 10. 22:49
 118/137 anonim ***** válasza:
100%
115 eladhatja,vagy kiadhatja de ugy hogy a volt parja lakashasznalatàt nem erintheti hatranyosan,azaz lakottan adhatja el ami ugye jelentos árcsökkentõ. De ismetlem birosag altal ki lehet tenni,csak sajnos ugy sokba kerul.
okt. 10. 22:50
 119/137 anonim ***** válasza:
117 igen erről amit ìrok. Tisztelet a kivetelnek. Van aki tud rola,van aki sosem hallott rola mint a tisztelt forumozók egy része. Fura de igaz
okt. 10. 22:53
 120/137 anonim ***** válasza:
100%
Erről linkelhetnél valamit, mert ez így elég meredek.
okt. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!