Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
Nem az anyagi kárról van szó, hanem arról, hogy nem mindenki szereti ezt. Hogy elmenjek és bulizzak egy jót, meg kárörvendjek, hogy jól megszégyenítették ezt-meg ezt, meg is érdemelte, hehehe. :D
Nekem az ilyesmi kínos, nem akarok benne részt venni, úgy érzem, nem rám tartozik, semmi közöm hozzá és sértő lenne, ha ezért hívnának meg. Hogy engem használjanak arra, hogy megbüntessék aki félrelépett, vagy akármit elkövetett.
Belekényszerítve érezném magam olyasmibe, amitől ha tudomásom lett volna róla a lehető legtávolabb maradtam volna.
Biztos van, akiknek ez jó buli, szeretnek az ilyesmin csámcsogni, én nem. Úgyhogy előttem a vőlegény is leírná magát teljesen, mert egyáltalán nincs tekintettel másokra.
Nagyon is megérdemelték volna egymást.
Hát nem tudom, jobbaknak van szép ruhájuk esküvő nélkül is.
A kérdés meg a menyasszonyra és a vőlegényre vonatknozott és nem a násznépre.
Akkor miért részletezted a násznép hozzáállását a kérdésed alatt?
Ha pedig a vőlegény a násznép előtt csinálta a színházat, akkor onnantól már nem lehet csak a párr´pl beszélni, mivel nem maradt privát keretek közt a megcsalás.
Nekem az első gondolatom az volt, hogy a párom soha nem tenné ezt hasonló helyzetben.
Na nem azért mert engem akarna kímélni.. biztos hogy megkapnám tőle a magamét, seperc alatt elhagyna. Ugyanakkor a családomat tiszteli és szereti annyira, hogy ne kövessen el ellenük egy ilyet...
Tehát szerintem ez egy gusztustalan lépés volt a részéről és nem a menyasszony miatt, hanem az ő családja miatt.
Egyébként meg az, hogy "aki meg elment, vessen magára".. Hát bmeg, ha a nővéremet, unokatestvéremet, bárki rokonomat valaki így megalázza, hát tudod mikor van kedvem bulizni. Odamentem volna a sráchoz és gondolkodás nélkül lekeverek neki egy pofont. Na nem nagy közönség előtt, de ha már csak páran vagyunk ott, vagy ketten, akkor biztos.
Húúhaa... végigolvastam a hozzászólásaidat kislány.
Aki öltönyt vett így járt? Jobbaknak van szép ruhájuk esküvő nélkül is? Jobbaknak??? Most ezt komolyan gondoltad?!
17 éves vagy és szart se tudsz a világról. :) De ne aggódj, téged is el fog érni a felnőtt kor és nem biztos, hogy anyuci apuci mindig ott lesz és fizeti a kívánságaidat. Mindenki kerül nehéz helyzetbe..mindenki. Ha egyszer és nem többször, de akkor is. Te is fogsz. Akkor majd gondolj vissza erre a kérdésedre.. Függetlenül attól, hogy a sztori kamu vagy sem.
Oké, tehát még egyszer. Nem, nem kell sajnálni a menyasszonyt, hogy ha a félrelépése miatt otthagyták.
De én sajnálom, hogy ILYEN MÒDON kellett ezt megtenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!