Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
Az egyetlen aki hülyét csinált a vőlegényből az saját maga. Írta valaki, hogy jajj de jó, legalább senkinek nem kell majd a nő. És a pasi? Őszintén ki a fenének kellene egy ilyen pasi? Mi is derült most ki róla? Képtelen felnőtt módjára kezelni a problémáit, és értelmi szintje egy Maónikasóó szereplő szintjén van.
Kérdező, te a válaszaid alapján a falusi suttyók mintapéldánya lehetsz. Végül is cirkusz kell a népnek...
igen, mert az képtelen felnőtt módjára kezelni a problémát aki szakít, nem is az aki megcsalja a másikat ahelyett hogy tisztességesen otthagyná...
vicc amiket írtok, komolyan... nem is csodálom hogy ennyi szánalmas, nyomorult házasság van, ilyen hozzáállással...
Képzeld, nem kell minden esküvőre új ruha, meg cipő. Bár, abból kiindulva, hogy a mostani előtt hat évvel ezelőtt voltam esküvőn, azelőtt olyan 15 évvel...megengeded, hogy öt tíz évente esetleg kell új alkalmi ruha?
De nem ez a lényeg, szánalmas a vőlegény, tiszta óvodás szint, ingyencirkusz falusi suttyóknak, mint írta valaki.
Szakítani kellett volna az esküvő előtt a MENYASSZONYNAK, ez az ő felelőssége lett volna.
Többen írták, hogy ha napokkal előbb derül ki, akkor ugyanúgy kárba vész a vendégek pénze. Erre senki nem írt semmit, mert nem tud.
Azért a pár ezer ft-ért pedig suttyóság sírni. Többet meg normális ember nem költ távoli rokonra.
Írva volt az is, hogy volt lagzi. A menyasszony rokonait nem a vőlegény hívta meg, értük nem ő felel.
Nekem imponál, ha egy férfi nem hagyja magát megalázni és elintézi, hogy a csapda visszasüljön. Lesz jelentkező a pasira.
"Szakítani kellett volna az esküvő előtt a MENYASSZONYNAK, ez az ő felelőssége lett volna." - én ezt nem gondolom, szerintem a menyasszony nem ezért csinálta a dolgot mert ne szerette volna a vőlegényét, valszeg akart még egyet kavarni MIELŐTT végleg elkötelezi magát, ennyi...
És hát ja, biztos akad jelentkező a pasira, na azok a nők nem kellenének a hátam közepére se...
Oké nyomik semmi baj!Nyugodtan pontozzatok le.De én pont lesz..rnám hogy pl a vendégek milyen cipőt vagy öltönyt vettek.Gondolom úgy sem Armanit vettek 200 ezer ft-ért.Na de mindegy is.
Én akkor is úgy gondolom megérdemelte a menyasszony!Tökéletes választás volt a férjtől,hogy ezt a módszert választotta.
Mondom én,ha a férj kefélt volna félre,és a nő csinálta volna ezt,hogy a vendégek elött közli ezt,akkor vszinü hogy itt bologatnátok mint a kis kutyák,hogy igen az a szemét vőlegény félre kefélt!!De amikor a nő teszi,aki még őt kell sajnálni,sőt még talán a vőlegény volt a hibás az:)Azt hiszitek a puncival a lábatok között,el lehet hinteni és elbagatelizálni a dolgokat,mert hogy ja ez megesik és hát különben is hogy képzeli a vőlegény.Szerintem ku..rva jó arc lehet.:))De én a helyébe még utoljára jól megfarkaltam volna a kis ribit:)Le lehet pontozni állsznent nőszemélyek!:))Pont lesz..arom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!