Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
"Amugy tok erdekes, hogy most mindenki haborog, de bezzeg egyes gyomorforgato kerdeseknel, amikor a ferj/feleseg kovet el megcsalast, vagy evekig szeretot tart, ott senki nem loki a rizsat. Vagy amikor vki bosszut forral a megcsalo fellel szemben,egybol leallitjatok. Ilyenkor hol vagytok, erkolcs huszarok?"
Azért háborgunk, mert a kérdésben anyagi kárt okoz az illető sok embernek, azzal, hogy Maónika sót akar játszani élőben. Arról nem beszélve, hogy ahogy írták, egyeseket nem érdekel a cigányos cirkusz, ha ilyet akarnánk látni, akkor kiállnánk a sorra nézni a kokerók életét, vagy vinnénk az összecsukhatós széket a kocsma elé, nézni a cirkuszokat. Senki magánéletére nem vagyok ilyen szinten kíváncsi, főleg úgy, ha egy rakás pénzembe is került!
Én vendénként jól p*icsán rúgtam volna.
A vendégeket a megkérdezésük nélkül ilyen helyzetbe belevonni akkora szemétség és bunkóság, hogy az már minősíthetetlen.
Rendben van, hogy ő ezt valahogy meg akarta bosszulni a menyasszonyon, de könyörgöm, ne vonjon már bele akaratuk ellenére másokat!
Inkább házasodtak volna össze, két hülye tapló egy pár. :)
Felreertettel, 75%-os.
Itt most ahogy folyamotsan lapozgattam, eszrevettem, hogy tobbsegeben a volegeny paradejat , sokan jogosnak tartjak. Erre irtam ezt a valaszomat. Mert ilyenkor aztan meg mondjuk, de amikor naponta van olyan kerdes, hogy "szeretom van, mit csinaljak" mindenki nagyon empatikus , es sokan egyaltan nem haborognak ennyire mint itt most. Holott a megcsalas, az megcsalas. Mindegy , hogy mikor , hol.
"Szerintem a vendégeknek a menyasszonyon kell számon kérniük mindent, hiszen erről ő tehet."
Ez hülyeség.
Ő a megcsalásról tehet.
De nem ő tervelte ki, hogy összetrombitálja a vendégeket, jól átveri őket attól függetlenül, hogy ők részt akarnak-e venni egy ilyen bosszúban, vagy sem.
Teljes mértékben elítélem a menyasszony viselkedését, de a vendégeket a vőlegény ejtette át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!