Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/186 anonim ***** válasza:
56%

"Amugy tok erdekes, hogy most mindenki haborog, de bezzeg egyes gyomorforgato kerdeseknel, amikor a ferj/feleseg kovet el megcsalast, vagy evekig szeretot tart, ott senki nem loki a rizsat. Vagy amikor vki bosszut forral a megcsalo fellel szemben,egybol leallitjatok. Ilyenkor hol vagytok, erkolcs huszarok?"

Azért háborgunk, mert a kérdésben anyagi kárt okoz az illető sok embernek, azzal, hogy Maónika sót akar játszani élőben. Arról nem beszélve, hogy ahogy írták, egyeseket nem érdekel a cigányos cirkusz, ha ilyet akarnánk látni, akkor kiállnánk a sorra nézni a kokerók életét, vagy vinnénk az összecsukhatós széket a kocsma elé, nézni a cirkuszokat. Senki magánéletére nem vagyok ilyen szinten kíváncsi, főleg úgy, ha egy rakás pénzembe is került!

2014. nov. 25. 18:01
 62/186 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy aki ezzel egyetért, az kb. a szülei autójában utazott volna az esküvőre a hátsóülésen és a 15-16 éves agyával annyit fogott volna fel az egészből, hogy dikk lesz mit mesélni hétfőn fizka órán a Kovácséknak, mekkora cirkusz! Semmi többet.
2014. nov. 25. 18:03
 63/186 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy, ha ilyen van, akkor majd az esetre másfél órával a vőlegény is rájön, hogy hát kár volt, mert ha idáig viszi, akkor MINDENT ki kell fizetni, a vendéglőt, a szolgáltatókat, mindent, mert ott vannak szerződések. Viszont a menyasszonytáncig már nem jutnak el ugye, amikor is a vendégek összedobnák a költségeknek legalább egy részét. Szóval jól megszopatja magát is, de meg is érdelmi!
2014. nov. 25. 18:06
 64/186 anonim ***** válasza:
72%

Én vendénként jól p*icsán rúgtam volna.

A vendégeket a megkérdezésük nélkül ilyen helyzetbe belevonni akkora szemétség és bunkóság, hogy az már minősíthetetlen.

Rendben van, hogy ő ezt valahogy meg akarta bosszulni a menyasszonyon, de könyörgöm, ne vonjon már bele akaratuk ellenére másokat!

Inkább házasodtak volna össze, két hülye tapló egy pár. :)

2014. nov. 25. 18:07
 65/186 anonim ***** válasza:
68%

Felreertettel, 75%-os.

Itt most ahogy folyamotsan lapozgattam, eszrevettem, hogy tobbsegeben a volegeny paradejat , sokan jogosnak tartjak. Erre irtam ezt a valaszomat. Mert ilyenkor aztan meg mondjuk, de amikor naponta van olyan kerdes, hogy "szeretom van, mit csinaljak" mindenki nagyon empatikus , es sokan egyaltan nem haborognak ennyire mint itt most. Holott a megcsalas, az megcsalas. Mindegy , hogy mikor , hol.

2014. nov. 25. 18:11
 66/186 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a vendégeknek a menyasszonyon kell számon kérniük mindent, hiszen erről ő tehet. Ha nem csalta volna meg, akkor ez nem lett volna. Végül is ő akarta továbbra is az esküvőt, miután mással volt. Kizárólag ő károsította meg a vendégeket.
2014. nov. 25. 18:28
 67/186 anonim ***** válasza:
56%

"Szerintem a vendégeknek a menyasszonyon kell számon kérniük mindent, hiszen erről ő tehet."

Ez hülyeség.

Ő a megcsalásról tehet.

De nem ő tervelte ki, hogy összetrombitálja a vendégeket, jól átveri őket attól függetlenül, hogy ők részt akarnak-e venni egy ilyen bosszúban, vagy sem.

Teljes mértékben elítélem a menyasszony viselkedését, de a vendégeket a vőlegény ejtette át.

2014. nov. 25. 18:33
 68/186 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy mi történt a pár között az ő dolguk, rendezzék le maguk között. De az, hogy én megveszem az ajándékot, készülök az esküvőre, elfogadom a meghívásukat, aztán kiderül, hogy át lettem b..szva és egy "álljunk bosszút a menyasszonyon" buliba lettem belekényszerítve, azt rohadtul rossz néven vettem volna.
2014. nov. 25. 18:36
 69/186 anonim ***** válasza:
69%
De ő az oka, hogy a vőlegény ezt tette. Végső soron az ő hibája. Nem hiszem, hogy a vőlegény akkor is nyilvánosan szakított volna, ha nem lett volna megcsalás.
2014. nov. 25. 18:37
 70/186 anonim ***** válasza:
44%
Tudod mit? Holnap behúzok neked egyet az utcán. Utána pedig, közlöm, hogy a te hibád, mert ha nem lennél ilyen nagyszájú, akkor nem húztam volna fel magam és nem ütöttelek volna meg.
2014. nov. 25. 18:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!