Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
19: Mégis mit ünnepeltetek? :D
Okés, hogy megettétek a kaját, megittátok a piát.
De táncoltatok is, mulatoztatok? Nekem ez elég perverz :)
Én mondjuk ilyen esetben még enni sem mentem volna el vendégként. Annyira gáz az egész helyzet, nem szerettem volna benne részt venni.
Aki ellenzi ezt a fajta viselkedést ,annak ezer százalék van vaj a füle mögött és szintén már megcsalt valakit suttyomban csak megúszta .
Én ha 300km-t utaznék szabit vennék ki ,akkor már hol érdekel hogy lesz e nagy lakodalom vagy sem ? Ott vagyok, megvolt a showműsor és jót röhögök az egészen, mekkorát koppan a csaj. És még az esetleges ajándék is a zsebemben marad. Mi a külümbség ? Az hogy nem kapok a házasságitortából ? Huha,nagy veszteség..
nevetseges, gyerekes, szinpadias, egyszoval gaz.
Ha az en rokonom lett volna a ficko, ott helyben meg is mondtam volna neki, aztan leleptem volna.
Szerintem durva és megalázó. Nem hiszem, hogy pont ott kellene szakítani, nem világosodik meg ott az ember, tudnia kellett korábban is.
Az egész filmszerű.
Senki nem védi a menyasszonyt, csak a megcsalás tényének a gyerekes kezelését. Nem ugyanaz.
De mit lehet várni, gyerekes emberek a gyerekes viselkedést támogatják.
Ez nem gyerekes viselkedés ,hanem becsülendő dolog. Megadja a megfelelő büntetést a hazug nőnek, és így egy életre megtanulja hogy nem szórakozunk más érzelmeivel.
Ha csendben lemondja a férfi az esküvőt ,minden indok nélkül akkor meg még a férjjelölt lenne a szemét, mert a nőcske majd elterjesztené hogy ő milyen szerencsétlen a férfi mekkora egy szemét és nem is érti miért történt ez stb. Ismerjük az ilyen játszmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!