Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/186 anonim ***** válasza:
91%

19: Mégis mit ünnepeltetek? :D

Okés, hogy megettétek a kaját, megittátok a piát.

De táncoltatok is, mulatoztatok? Nekem ez elég perverz :)

Én mondjuk ilyen esetben még enni sem mentem volna el vendégként. Annyira gáz az egész helyzet, nem szerettem volna benne részt venni.

2014. nov. 25. 15:28
 22/186 anonim ***** válasza:
30%

Aki ellenzi ezt a fajta viselkedést ,annak ezer százalék van vaj a füle mögött és szintén már megcsalt valakit suttyomban csak megúszta .

Én ha 300km-t utaznék szabit vennék ki ,akkor már hol érdekel hogy lesz e nagy lakodalom vagy sem ? Ott vagyok, megvolt a showműsor és jót röhögök az egészen, mekkorát koppan a csaj. És még az esetleges ajándék is a zsebemben marad. Mi a külümbség ? Az hogy nem kapok a házasságitortából ? Huha,nagy veszteség..

2014. nov. 25. 15:29
 23/186 anonim ***** válasza:
43%
én is ünnepelnék, persze szép dolog a szerelem, de azért az is nagy szerencse hogy még esküvő előtt kiderült hogy milyen is a menyasszony, mázlija volt a srácnak hogy még időben tudta meg
2014. nov. 25. 15:31
 24/186 anonim ***** válasza:
57%

nevetseges, gyerekes, szinpadias, egyszoval gaz.

Ha az en rokonom lett volna a ficko, ott helyben meg is mondtam volna neki, aztan leleptem volna.

2014. nov. 25. 15:31
 25/186 anonim ***** válasza:
74%
Nem ez a megalázás! Az a megalázás ,hogy házasság előtt összefekszik valakivel mert nem bír a vérével és ezt többen is tudják aztán adja az ártatlan szerelmes lánykát és elveteti magát... Az megalázás.
2014. nov. 25. 15:32
 26/186 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem durva és megalázó. Nem hiszem, hogy pont ott kellene szakítani, nem világosodik meg ott az ember, tudnia kellett korábban is.

Az egész filmszerű.

2014. nov. 25. 15:33
 27/186 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen riherongyok meg is érdemlik.
2014. nov. 25. 15:37
 28/186 anonim ***** válasza:
59%

Senki nem védi a menyasszonyt, csak a megcsalás tényének a gyerekes kezelését. Nem ugyanaz.

De mit lehet várni, gyerekes emberek a gyerekes viselkedést támogatják.

2014. nov. 25. 15:48
 29/186 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem gyerekes viselkedés ,hanem becsülendő dolog. Megadja a megfelelő büntetést a hazug nőnek, és így egy életre megtanulja hogy nem szórakozunk más érzelmeivel.

Ha csendben lemondja a férfi az esküvőt ,minden indok nélkül akkor meg még a férjjelölt lenne a szemét, mert a nőcske majd elterjesztené hogy ő milyen szerencsétlen a férfi mekkora egy szemét és nem is érti miért történt ez stb. Ismerjük az ilyen játszmákat.

2014. nov. 25. 15:55
 30/186 anonim ***** válasza:
54%
Mekkora arc! Le a kalappal a srác előtt!
2014. nov. 25. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!