Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/186 anonim ***** válasza:
55%

Engem mar megcsaltak, legszivesebben helyben szetteptem volna a csajt, es a volt paromat, de bosszut allni? Nem, azt nem, ahhoz le kell sullyedni egy szintre. Az unokabatyad megtette, szerintem nem jobb, mint a mennyasszony, semmivel.

Lehet ram kopkodni, de en tuti, (ha meg a volegeny rokonsagaba is tartozok) felalltam volna, es ott hagytam volna ezt az egesz cirkuszt.

2014. nov. 25. 17:33
 52/186 anonim ***** válasza:
29%
Ezek szerint, ha bármelyikőtök közeli hozzátartozóját alázták volna meg így nyílvánosan, akkor is ugyanígy kritikusan állnátok a témához. Nagyon jó.
2014. nov. 25. 17:39
 53/186 anonim ***** válasza:
77%
76%-os, te nagyon nem tudod elfogadni, hogy van, akit nem érdemes megcsalni. Szakítani bármikor lehet, de megcsalni? Olyan emberrel szemben nincs kegyelem. Persze nem biztos, hogy azonnal, vagy akár valaha is tud egyenlíteni az ember.. többnyire az élet megy tovább. De ha épp adódik alkalom rá, mindenféle energiaráfordítás nélkül, hát legyen neki is rossz. Pillanatig nem érdekel, hogy rólam mind gondolnak, ugyanis engem csaltak meg, nem őket, ha velük történik, majd úgy reagálják le, ahogyan ők akarják. Félreértés ne essék, még nem csaltak meg, de sosem csináltam titkot belőle, hogy engem el lehet hagyni, de megcsalni nem érdemes. Másfelől a kérdéses esetben: gondolom nem aznap vették meg a ruhát a vendégek. Vagy az ajándékot. Ha hónapokon keresztül tervezgette a vőlegény, akkor valóban kiszúrt az egész rokonsággal. Ha viszont előtte derült fény a dologra, akkor ez volt a legjobb, amit tehetett. Hallottam már olyat, hogy leánybúcsún ment félre a nő, és a férfi ugyanígy szakított. Mégis milyen ember az, aki úgy menne bele egy házasságba, hogy közben félrejár?
2014. nov. 25. 17:40
 54/186 anonim ***** válasza:
37%
Kapcsolatok százaiban derül ki hétről-hétre a megcsalás ténye, miután - kapaszkodj meg - senki nem alázza meg nyílvánosan a párját. Aki nem alázza meg így a másikat, akkor ezek szerint az nem elég tökös legény? Ezt szeretnéd kifejezni?
2014. nov. 25. 17:49
 55/186 anonim ***** válasza:
76%

Volt már itt egy olyan kérdés, hogy mit tennél, ha útban lennél az esküvőre és telefonálnának, hogy elmarad, mert a vőlegény úgy dönött, hogy most vallja be, hogy mást szeret.

Én akkor azt írtam, hogy attól odamennék és jól megverném a vőlegényt.

Ezt tartom. Mivel nem járunk puccos eseményekre, nálunk egy esküvőre minimum ruhát kell venni az egész családra, van, hogy még cipőt is, a nőknek fodrász, mivel messze élünk a családtől oda-vissza összesen 600 kilométerre lehet számítani a benzint stb. Hát ha már ennyi pénzt kidobtunk az ablakon, akkor legalább tényleg hadd szórakozzunk már jól, ha más nem azon, hogy a dekorációból a fejéhez vágunk egy virágdíszt vagy valami...

2014. nov. 25. 17:54
 56/186 anonim ***** válasza:
78%

Én a nyáron voltam esküvőn.

Csak az, hogy oda hárman a gyerekkel eljussunk, alsó hangon ötvenezer volt szállással együtt. Ráadásul hat órát vonatozni júliusban, középidős terhesen nem épp lányálom. Ehez tegyük hozzá hogy van még egy négyéves gyerek, és a csodás magyar államvasutak.

Ha a sógorom (férjem bátyja) előadta volna ezt, felpofoztam volna.

Mert ingyencirkuszt láthatok itt helyben is, mikor a kocsmából rángatják ki a "törzsvendégeket" a feleségeik, akik csak otthon járnak a pálinkáspohárra.

Mert bunkóság belerángatni valakit szántszándékkal egy kínos szituba. (legalábbis nem csapkodtam volna röhögve az asztalt az is biztos)

Tehát ha mondjuk az esküvő előtt pár nappal értesítenének, akkor a menyasszonyra haragudnek, mondanám le a szállás és durrognék az új ruhák miatt és iszonyatosan sajnálnám a völegényt.

De ha teátrálisan előttünk menne az ingyencirkusz, akkor a menyasszonyt "csak" megvetném, de a völegénnyel üvöltenék egy sort.

2014. nov. 25. 17:54
 57/186 anonim ***** válasza:
81%
Azzal nincs gond hogy a menyasszonyát vissza alázta. Azzal viszont van gond hogy azokat az embereket, családokat is megalázta akik az ő boldogságát mentek ünnepelni. Nem beszélve a lány szüleiről ....
2014. nov. 25. 17:56
 58/186 anonim ***** válasza:
70%

"Miért? Mi hiányzott?

Az éjféli töltött káposzta, vagy a vonatozás???!

A sok dög unalmas esküvő után, végre egy valódi show!

Ez az egyetlen esküvő az, amire még 50 év múlva is emlékezni fog mindenki! "

Mondjuk az a sok tízezer, amiből a három gyerekre vettünk ruhát, meg cipőt, mert amúgy nem járunk ilyen helyre? Amiből fodrászhoz mentek a lányok, meg az asszony? A benzin, amin odamentünk párszáz kilométert? Esetleg ha nem pénz kértek, hanem nászajándék listát csináltak valahol és vettem róla egy 90 ezres mosogatógépet nekik?

Ilyen csökött agyad van tényleg?

2014. nov. 25. 17:57
 59/186 anonim ***** válasza:
69%
Amugy tok erdekes, hogy most mindenki haborog, de bezzeg egyes gyomorforgato kerdeseknel, amikor a ferj/feleseg kovet el megcsalast, vagy evekig szeretot tart, ott senki nem loki a rizsat. Vagy amikor vki bosszut forral a megcsalo fellel szemben,egybol leallitjatok. Ilyenkor hol vagytok, erkolcs huszarok?
2014. nov. 25. 17:58
 60/186 anonim ***** válasza:
55%
Na végre megérkeztek az értelmes, gondolkodni tudó felnőttek. Istenem, köszönöm, hogy végre itt vagytok!
2014. nov. 25. 18:01
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!