Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?

Figyelt kérdés
Egyik unokabátyám megcsinálta és hát két táborra oszlott a násznép. A vőlegény rokonsága helyeselt, a menyasszony rokonsága szerint pedig ez egy szükségtelen megalásztatás volt. Pártatlanul mit gondoltok erről?
2014. nov. 25. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/186 anonim ***** válasza:
55%
Ha meg buli is volt utána akkor nem is kérdéses hogy semmi veszteség nem volt.
2014. nov. 25. 16:31
 42/186 anonim ***** válasza:
75%

"Vendégként engem bosszantana, ha feleslegesen mennék el egy ilyen szertartásra"

Miért? Mi hiányzott?

Az éjféli töltött káposzta, vagy a vonatozás???!

A sok dög unalmas esküvő után, végre egy valódi show!

Ez az egyetlen esküvő az, amire még 50 év múlva is emlékezni fog mindenki!

Azok a nők, akik meg fel vannak háborodva, hogy így "megalázták" a menyasszonyt, mindössze csak beleképzelték magukat a helyébe, hogy ekkora nyilvánosság előtt kiderülne, hogy ők is félrelépegetnek!

2014. nov. 25. 16:53
 43/186 anonim ***** válasza:
35%
Nem mindenki olyan gyerek, mint te, hogy élvezze mások megalázását, hogy élvezze az események negatív kimenetelét. Ha vendég lettem volna, sajnáltam volna elrabolta tölem nem kevés idöt, amit másra is, és sokkal hasznosabb dolgokkal is tölthettem volna - mindezt egy pár perces színház kedvéért, amihez a világon semmi kedvem nem lett volna! Aki ezen élvezkedik az egy óvodás.
2014. nov. 25. 16:58
 44/186 anonim ***** válasza:
57%
Abban az esetben elítélendő lenne, ha a férfi tud a dologról, és megbeszélik, hogy ennek fényében is el akarja venni a nőt. Amennyiben azonban a nő félrement, majd eszébe sem volt ezt bevallani, miért is gond, ha mások is megtudják? Nem mindenki ússza meg következmények nélkül, aki hülyíti a párját. Ha annyira szégyelli, beletaposnak a méltóságába, talán nem kellett volna félrelépni, vagy ha már megtörtént, be kellett volna vallani annak, aki hozzá akarja kötni az életét. Teljesen megértem a vőlegényt, akit nagyon hülyére akartak venni ebben a történetben. Én, mint a vőlegény rokona, nagyon örülnék, hogy megszabadult egy ilyen nőtől. Ha a menyasszony rokona lennék, szégyelleném, és akkor is megérteném a vőlegényt. Olyan nincs, hogy szükségtelen megaláztatás, ilyen esetben nem lehet felülmúlni azt, amit a nő tett. Ha az esküvőt az após pénzelte, az persze nem túl korrekt, hogy direkt megvárja vele, ameddig lefixálja a dolgokat. Kivéve, ha az após is tudott a dologról.. akkor ő sem érdemel korrektebb hozzáállást. A megcsalást ma semmiféle törvény nem bünteti, legalább legyen már joga az embernek a saját értékrendje szerint kezelni. Vendégként nem érdekelne különösebben, hogy nem a megszokott előadást láttam az oltár előtt. A munkahelyemet nem kockáztatnám egy esküvőért, szóval nincs benne a pakliban, hogy ezért vettem ki szabadságot? Az ajándékpénz megmarad, társaság, vacsora van, a vőlegény is megtalálta a boldogságát. Néha előfordul, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan az ember gondolná, ennyi belefér.
2014. nov. 25. 17:03
 45/186 anonim ***** válasza:
23%
A megcsalásról nagy valószínüséggel nem nem a fél város tudott, kvázi nem nyílvános megalázásról beszélhetünk. Míg az oltárnál faképnél hagyás eléggé a nyílvánosság elött történt. Nem értem, hogy tudja ezt mindenki egy kalap alá venni. Senki nem gondolkodik itt, csak elvakultan hajtogatja és támogatja az óvódás bosszúállást? Nem hiszem el, hogy ide felnött emberek írnak... egyszerüen kizárt.
2014. nov. 25. 17:09
 46/186 anonim ***** válasza:
39%

Én is úgy gondolom, hogy ha másért nem is, de a vőlegénynek is nagyon megalázó, hogy megcsalják, tehát nem biztos hogy egy násznép előtt kell intézni ezt a dolgot. Franc akarna ilyet akár bosszúból, akár másért kiteregetni....neki is ciki. Ha ezt nem érzi akkor csak sajnálni tudom mert buta.

Ha szakít vele négyszemközt, a csajnak úgyis magának kellett volna felhívogatni a rokonait, barátait, és lemondani az esküvőt. Elég megalázó az úgy is.

Nyilvánosan szakítani valakivel nagyon aljas dolog...ezzel a férfi is lesüllyedt a nő szintjére. Örülhet.

2014. nov. 25. 17:09
 47/186 anonim ***** válasza:
70%
Ebből tanult a nőcske az biztos. Ha csendben elintézték volna akkor csak megerősödne benne a tudat hogy mindent meg lehet úszni olcsón. Így meg mindenki tudni fogja a környezetében ,hogy miféle, és nem fog kelleni a kutyának sem, mehet messzebb balekot fogni.
2014. nov. 25. 17:19
 48/186 anonim ***** válasza:
66%

Én azt gondolom hogy olyan csalódást ért át a vőlegény, hogy ezt tartotta a legjobb bosszúnak.

Szerintem nem volt jó ötlet.

A násznép ilyen alkalmakra időben elkezd készülni. Ruhát venni, spórolni ajándékra, szabadságokat intézni és összehangolni.

Nekik elég megdöbbentő és semmibe vevő lehetett ez az ingyencirkusz.

A lány szülei lehet hogy szégyellték magukat a lány helyében, de lehet hogy nem is tudtak a félrelépéséről. Örömszülőként sokan mélyen belenyúlnak a zsebükbe. Aki nem teheti meg, az is az anyagi képességeihez mérten igyekszik kivenni a lagzis készülődésekből a részét.

Ha ők nem tudtak a lány ferde útjairól , nagyon csúnya húzás volt velük szemben ezt megtenni.

Ha tudtak róla és titkolták akkor nem volt olyan csúnya, csak a rokonsággal szemben.

Ha a fiú családjához tartoztam volna, akkor is rosszul éreztem volna magam. Biztos ettem volna a vacsiból, mert ha rászántam a családommal a napot legalább enni kapjak, de mulatni nem lett volna kedvem. Egy ilyen ingyencirkusz nem biztos hogy megérte volna a készülődést és szabadságokat a fiú rokonságának. A vőlegény helyében esküvő előtt kettesben mondtam volna el a menyasszonynak hogy vége.

2014. nov. 25. 17:22
 49/186 anonim ***** válasza:
76%
Megerdemelte a csaj. Lett volna pofaja sunyiban hozzamenni a volegenyehez, amikor tudta hogy mit csinalt? Az is nyilvanos megalaztatas lett volna ha kitudodik (csak nem a csajnak), mert olyankor mar altalaban mindenki tud rola, de sokszor elofordul az is, hogy mindenki tudja, csak a megcsalt fel nem. Aki ilyen modon hulyere veszi a masikat, az megerdemli a nyilvanos mrgalaztatast is. Legalabb mindenki tudja, hogy ki a r-banc a kornyeken. Gyerekes? Lehet. De legalabb oszinte.
2014. nov. 25. 17:24
 50/186 anonim ***** válasza:
30%
Sokszor kedvem lenne őszintén megverni a főnököt, apóst, anyóst, szomszédot. De nem teszem, mert intelligens, kulturált ember vagyok. Az őszinteség önmagában édeskevés, nem érv semmi mellett.
2014. nov. 25. 17:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!