Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valaki az oltár előtt szakít a párjával egy félrelépés miatt?
"Vendégként engem bosszantana, ha feleslegesen mennék el egy ilyen szertartásra"
Miért? Mi hiányzott?
Az éjféli töltött káposzta, vagy a vonatozás???!
A sok dög unalmas esküvő után, végre egy valódi show!
Ez az egyetlen esküvő az, amire még 50 év múlva is emlékezni fog mindenki!
Azok a nők, akik meg fel vannak háborodva, hogy így "megalázták" a menyasszonyt, mindössze csak beleképzelték magukat a helyébe, hogy ekkora nyilvánosság előtt kiderülne, hogy ők is félrelépegetnek!
Én is úgy gondolom, hogy ha másért nem is, de a vőlegénynek is nagyon megalázó, hogy megcsalják, tehát nem biztos hogy egy násznép előtt kell intézni ezt a dolgot. Franc akarna ilyet akár bosszúból, akár másért kiteregetni....neki is ciki. Ha ezt nem érzi akkor csak sajnálni tudom mert buta.
Ha szakít vele négyszemközt, a csajnak úgyis magának kellett volna felhívogatni a rokonait, barátait, és lemondani az esküvőt. Elég megalázó az úgy is.
Nyilvánosan szakítani valakivel nagyon aljas dolog...ezzel a férfi is lesüllyedt a nő szintjére. Örülhet.
Én azt gondolom hogy olyan csalódást ért át a vőlegény, hogy ezt tartotta a legjobb bosszúnak.
Szerintem nem volt jó ötlet.
A násznép ilyen alkalmakra időben elkezd készülni. Ruhát venni, spórolni ajándékra, szabadságokat intézni és összehangolni.
Nekik elég megdöbbentő és semmibe vevő lehetett ez az ingyencirkusz.
A lány szülei lehet hogy szégyellték magukat a lány helyében, de lehet hogy nem is tudtak a félrelépéséről. Örömszülőként sokan mélyen belenyúlnak a zsebükbe. Aki nem teheti meg, az is az anyagi képességeihez mérten igyekszik kivenni a lagzis készülődésekből a részét.
Ha ők nem tudtak a lány ferde útjairól , nagyon csúnya húzás volt velük szemben ezt megtenni.
Ha tudtak róla és titkolták akkor nem volt olyan csúnya, csak a rokonsággal szemben.
Ha a fiú családjához tartoztam volna, akkor is rosszul éreztem volna magam. Biztos ettem volna a vacsiból, mert ha rászántam a családommal a napot legalább enni kapjak, de mulatni nem lett volna kedvem. Egy ilyen ingyencirkusz nem biztos hogy megérte volna a készülődést és szabadságokat a fiú rokonságának. A vőlegény helyében esküvő előtt kettesben mondtam volna el a menyasszonynak hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!