Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok! Hogyan oldjam meg, hogy még is a templomban pillantson meg először?
Ez a szülőbúcsú valami újabb divat?
Felénk a polgári esküvő aznap délelőtt szokott lenni, és csak a két tanú van ott. Az egyházi délután van, akkor van a menyasszony a menyasszonyi ruhában.
2es, nem divat, csak felétek kikérőnek hívják... nem ártana néha gondolkodni, mielőtt leszólsz valakit...
Én pont tennék rá amúgy, mit gondol az anyós. Tartsátok akkor aznap délelőtt a polgárit, kis fehérben, és délután nagy tömeggel a templomit. De egy kérdés: fotózás mikor lesz? Mert ha az a templomi után, akkor sokat kell várni a szűkebb családnak a két szertartás közt+utána a fotózás alatt
Szerintem is elég nevetséges, max ha nagyon vallásosak vagytok talán akkor megérteném, de talán akkor sem.
Meghatótuság nem attól függ,mikkor lát meg. Ez semmi másról nem szólna csak a külsőségekről.
Máshol meg az az általános (főleg külföldön), hogy teljesen külön van a polgári, sokszor már országban is. Nekünk fél év van a kettő között, külön más-más országban.
Ha már most behódoltok anyósnak és nem tudtok együtt, egy párként működni (akár anyóssal szemben is), mi lesz később?!
Másrészt meg majd beleszól hogy melyik kórházban szülj, magánorvoshoz járj-e, mikor tápláld hozzá a gyereket, hogyan neveld?
Hidd el, elejét kell venni ezeknek. A párod pedig nem gyerek, beszéljétek meg TI mit akartok és ehhez tartsátok magatokat. Nem anyós ellen akarlak hangolni félre ne értsd. De Te vagy a majdani feleség, a majdani családotok érzelmi összetartója, a párod társa élete végéig. Mennyivel lesz anyós boldogabb ha az ő akarata érvényesül és te mennyivel leszel boldogabb. Nagyon nem mindegy.
Az esküvő rólatok szól, nektek lesz egy életre szóló emlék (a többieknek csak egy esküvő) és a fényképeket is Ti fogjátok nézegetni. Milyen emlékkel fogsz így visszagondolni, hogy "a templomban akartam volna hogy először meglásson, de végül anyós miatt a szülőbúcsúztatón látott meg először".
Egyébként meg simán átöltözhetsz ha úgy akarod, ez a te esküvőd. Megértem, hogy a "templomban először meglátás" élményét meg akarod tartani, ha neked ez a fontos akkor legyen.
A mi esküvőnkön én pl egy meglepetés autót szereztem a páromnak, ami nagy vágya volt. Azóta is emlegeti milyen szép meglepetés volt. Szóval igen, ragaszkodj az álmaidhoz, ne anyós igényeihez.
Sok sikert!
Ja és egy nagy előnye a külön tartott esküvőnek (sok egyéb mellett), hogy egy csendes vacsorás ünnepséget tartotok aminek éjfél körül vége is van és utána van idő egy igazi nászéjszakára.
Egy 120 fős, hajnali 5-ig tartott, magassarkúban végigtáncolt esküvő után azért teljesen más hangulatú a nászéjszaka, márha még van erőtök hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!